Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi interesele lui Cătălin Antoniu Botezan, auditor la Curtea de Conturi a României (DOCUMENTE)

ro

12 Jun, 2023 14:17 1751 Marime text
  
 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cătălin Antoniu Botezan, auditor la Curtea de Conturi a României.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cătălin Antoniu Botezan, auditor la Curtea de Conturi a României.
 
Potrivit declarației de avere completată în luna mai 2022, Cătălin Antoniu Botezan deține, din 2004, un teren intravilan, în suprafață de 121 mp, bunul fiind dobândit prin contract de donaţie.
 
De asemenea, Cătălin Antoniu Botezan mai deține, împreună cu soția, o casă de  locuit, în Constanța, din 2007, în suprafață de 180 mp.
 
În privința datoriilor, Cătălin Antoniu Botezan a menționat 22.860 de euro și 41.000 de lei.
 
În privința veniturilor salariale, Cătălin Antoniu Botezan a încasat de la Curtea de Conturi a României – Camera de Conturi Constanța, 100.066 de lei.
 
Asta în timp ce soția sa, angajată a SC Setconstruct SRL, Constanța, a primit un salariu de 105.279 de lei.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 12 iunie 2023, Setconstruct SRL are sediul social în Constanța, se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale și este controlată de Stoica Aurelian-Claudiu, cu 99%, și de Stoica Cristina-Mihaela, cu 1%.
 
Ca administrator apare Stoica Aurelian-Claudiu.
 
Stoica Aurelian-Claudiu mai apare în Fitcontest SRL, iar Stoica Cristina-Mihaela în Skin Care Studio SRL.
 
Contracte publice
 
SC Setconstruct SRL are încheiate mai multe contracte publice cu Primăria Negru Vodă, cu Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale, Energonuclear SA, Comuna Adamclisi și Comuna Agigea (Consiliul Local Agigea).  
 
Conform propriilor declarații, Cătălin Antoniu Botezan, auditor la Curtea de Conturi a României, nu are interese.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Declarații de avere Constanța
Averea și interesele lui Ioan Bobe, director la Curtea de Conturi a României, Camera de Conturi Constanța (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii