Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de peste 200.000 de euro la Lacul Belona, din Eforie. Firma câștigătoare nu este la primul contract în oraș

ro

26 Aug, 2022 00:00 2018 Marime text
  • Noul contract pentru Lacul Belona are o valoare de 1.085.461,07 lei fără TVA, echivalentul sumei de peste 220.000 de euro, la cursul actual.
  • Acesta vizează următoarele componente și activități: realizare drenuri longitudinale și transversale pe latura vestică; realizare podeț stăvilar latura estică.
  • Numele societății câștigătoare este cunoscut în județul Constanța, ca urmare a lucrărilor privind alimentarea cu apă, reabilitare sau construire școli ori grădinițe și nu numai.
Primăria Eforie a semnat pe 16 august 2022 contractul privind lucrări de construcții suplimentare pentru obiectivul „Amenajarea obiectivului turistic natural de utilitate publică – Lacul Belona, Orașul Eforie“, firma care și-a adjudecat contractul, prin procedura simplificată, fiind Setconstruct Constanța.
 
Totodată, numele companiei este cunoscut în județul Constanța, ca urmare a lucrărilor privind alimentarea cu apă, reabilitare sau construire școli ori grădinițe și nu numai.
 
Societatea nu se află la primul contract public câștigat în Eforie, în vara lui 2019 compania adjudecându-și contractul privind „Reconversia terenurilor degradate pentru folosul cetăţenilor din oraşul Eforie“, în valoare de peste 15 milioane de lei.
 
Totodată, în aprilie 2019 firma semnase cu primăria un alt contract privind Lacul Belona, fiind vorba despre „Servicii proiectare, asistenţă tehnică, execuţie lucrări, furnizare echipamente şi dotări pentru obiectivul «Amenajarea obiectivului turistic natural de utilitate publică lacul Belona, oraşul Eforie»“, valoarea fiind de 10.862.435,26 de lei.
 
În ce privește noul contract pentru Lacul Belona, valoarea acestuia este de 1.085.461,07 lei fără TVA, echivalentul sumei de peste 220.000 de euro, la cursul actual.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se arată că noul contract vizează următoarele componente și activități: realizare drenuri longitudinale și transversale pe latura vestică; realizare podeț stăvilar latura estică.
 
 
Despre Setconstruct
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 25 august 2022, compania Setconstruct a fost înființată în anul 2007 și are sediul social în Constanța, pe strada Sabinelor, nr. 36, având ca obiect de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Pachetul majoritar de acțiuni este deținut de Aurelian Claudiu Stoica (99%), acesta fiind și administrator, în timp ce Cristina Mihaela Stoica deține 1%.
 
Numele lui Aurelian Claudiu Stoica se leagă și de companiile Fitcontest SRL (asociat unic și administrator, cifră de afaceri 1,17 milioane de lei și cinci angajați), Strait SRL și Zamisa SRL – ultimele două radiate.
 
Numele Cristinei Mihaela Stoica se leagă de Skin Care Studio – unic asociat și administrator, cifra de afaceri fiind 132.660 de lei și numărul angajaților fiind 1.
 
Pentru anul 2021, compania a raportat un profit de 2,24 milioane de lei,15,7 milioane de lei cifra de afaceri și 51 de angajați, valori în creștere față de anul 2020, cu excepția numărului de angajați, care a scăzut cu trei.
 
Potrivit Confidas.ro, în perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania Setconstruct SRL a încheiat 25 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 88.218.392,85 de lei.
 
Printre partenerii publici ai companiei se numără CERONAV, Administrația Canalelor Navigabile, Comuna Adamclisi, Comuna Agigea, Comuna Cobadin (unități școlare), Vulturu (unități școlare), Eforie, Ovidiu și Negru Vodă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Reţea publică de apă uzată în localitatea Oltina. Ce firmă şi-a adjudecat contractul (document)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii