Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Setconstruct SRL cu CN Administrația Canalelor Navigabile SA pentru Stația de pompare complexă de la Cernavodă (DOCUMENT)

ro

24 Nov, 2023 16:35 945 Marime text
CN ACN Ecluza Cernavodă
  • Setconstruct SRL îl are ca asociat unic și administrator pe Aurelian Claudiu Stoica, al cărui nume figurează și în Fitcontest SRL Constanța.
Setconstruct SRL Constanța și-a adjudecat de la Administrația Canalelor Navigabile SA, prin procedura simplificată, contractul vizând lucrările de reabilitare de la Stația de pompare complexă de la Cernavodă.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că pentru acest contract au fost depuse două oferte admisibile.
 
Conform datelor oficiale, contractul a fost adjudecat la valoarea totală de 3.978.819,28 de lei fără TVA (peste 800.000 de euro la cursul actual), inițial fiind estimat de către autoritatea contractantă la 4.597.679 de lei.
 
Denumirea achiziției este „Contract reabilitare batardouri și grătare prize de aspirație, Corp B - SPC Cernavodă“.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Despre Setconstruct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 24 noiembrie 2023, Setconstruct SRL a fost înființată în anul 2007, are sediul social în Constanța, pe strada Sabinelor, nr. 36 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are un punct de lucru și pe strada Interioară, nr. 4.
 
Asociat unic și administrator este Aurelian Claudiu Stoica , al cărui nume figurează și în Fitcontest SRL Constanța.
 
Setconstruct SRL figurează cu 19 achiziții directe (Primăria Negru Vodă, Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV, Energonuclear SA printre autoritățile contractante) și nouă contracte publice (CN ACN SA, CERONAV, Orașul Eforie printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Setconstrcut SRL a declarat 30 de angajați, profit aproape 870.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 14,73 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Arlechin Total Distribution SRL, contract cu Primăria Nicolae Bălcescu pentru lumini și sonorizare la căminele culturale din comună (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii