Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Enache - „Suntem optimişti” Axiopolis Cernavodă joacă sâmbătă turul barajului pentru accederea în Liga a III-a

ro

18 Jun, 2016 00:00 6297 Marime text

Câştigătoarea Ligii a IV-a de fotbal a judeţului Constanţa, Axiopolis Constanţa, susţine sâmbătă prima manşă a barajului pentru accederea în Liga a III-a, în care întâlneşte echipa Venus Independenţa (campioana judeţului Călăraşi). 
 
Pregătiţi de Vasile Enache (antrenor principal), Vasile Gheorghe (antrenor secund) şi Dobrin Chirilă (antrenor cu portarii), jucătorii lui Axiopolis joacă astăzi, de la ora 18.00, în deplasare, returul fiind programat sâmbătă, 25 iunie, la Cernavodă, de la ora 17.30.

Au plecat de ieri 

Lotul din Axiopolis a făcut deplasarea de ieri, cazându-se la Călăraşi. Antrenorii constănţeni au inclus în lot 21 de jucători, urmând a-i alege la faţa locului pe cei 18 pentru meci. Cei 21 sunt: G. Celnicu, Mirică - portari; Rusu, Memet, Zaharia, Lefterică, Andreescu, C. Hristu - fundaşi; Enache, Regep, Metcher, M. Hristu, A. Celnicu, Dumitrescu - mijlocaşi; Dogaru, Ivan, Husein, Moise, Antip, Fotescu şi Stoian - atacanţi.
 
„Am decis să-i luăm pe toţi, întrucât toţi au avut un aport la cucerirea titlului de campioană a judeţului Constanţa şi vrem ca toţi să fie prezenţi şi la baraj”, a explicat Vasile Enache.

A văzut adversara pe viu 

Principalul lui Axiopolis a urmărit pe viu adversara de la baraj, în finala Cupei României (faza judeţeană Călăraşi), şi se declară optimist în perspectiva dublei manşe. „Dacă n-am fi încrezători, ar însemna să ne ducem înfrânţi dinainte. Suntem pregătiţi şi avem un plus faţă de Venus din acest punct de vedere. Am văzut echipa adversă, iar în repriza a doua a finalei locale a Cupei Române (n.r. jucată pe teren neutru, la Lehliu, cu Victoria Chirnogi, echipa vicecampioană din Călăraşi), a cam căzut fizic. Cealaltă echipă a avut probleme de ordin fizic şi mai mari, astfel că nu am putut trage o concluzie fermă. Oricum, Venus e o echipă decentă, cu jucători onorabili din punct de vedere tehnic şi tactic. Stau binişor în teren. La finală, am stat până după încheierea celor 90 de minute, în care scorul a fost 0-0, apoi am plecat. În condiţiile în care echipele căzuseră fizic, ce mai era de jucat nu mai avea aşa relevanţă. Am înţeles apoi că Victoria Chirnogi s-a impus cu 1-0 în prelungiri“, a declarat Vasile Enache. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii