Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actualizări în conducerea Capitol Med Taxi SRL, firmă de taxiuri din Mangalia

ro

24 Sep, 2023 18:23 971 Marime text

foto: Pexels
Asociații societății Capitol Med Taxi SRL, Florea Vasile şi Dușa George- Emanuel au luat decizii importante pentru afacerea lor.

Durata de funcţionare a societăţii este nedeterminată, iar mandatul administratorului Florea Vasile este pe termen de 50 de ani.

Cei doi asociați au decis actualizarea datelor de identificare ale asociatului Dușa George- Emanuel și au numit în funcţia de administratori pe Enache Floarea, cu mandat pe termen de 5 ani şi cu puteri depline și pe Chirea Ion, cu mandat pe termen de 5 ani şi cu puteri depline, pe Funda Dumitru, cu mandat pe termen de 5 ani şi cu puteri depline și pe Ciolacu Constantin, tot cu mandat pe termen de 5 ani şi cu puteri depline.

Așadar, administrarea societăţii se face în mod separat de către Florea Vasile, Enache Florea, Chirea Ion, Ciolacu Constantin, Funda Dumitru.

Facem precizarea că, documentnul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4127 din data de 18 septembrie 2023.


Despre Capitol Med Taxi SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 24 septembrie 2023, societatea a fost înființată la data de 20 iulie 2018. Firma are sediul pe strada 8 Martie, Nr. 8, Medgidia, Județ Constanța.

Capitol Med Taxi SRL are ca obiect de activitate transporturi cu taxiuri.

Situația financiară pentru anul 2022 se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de290.229 lei, o pierdere de -112.431 lei la un număr de un angajat.

Administrarea societăţii se face în mod separat de către Florea Vasile, Enache Florea, Chirea Ion, Ciolacu Constantin, Funda Dumitru.

Dușa George- Emanuel apare și în firmele AA&G Divert SRL și Cinci Cap SRL.

Florea Vasile apare și în firmele Capitol Product SRL, Capitol Divert Med SRL, Capitol Taxi Mangalia SRL, Yellow Taxi Mangalia SRL.



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Accident rutier în Constanța! Implicat un taxi (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii