Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol de excepție la 3x3 Constanța Streetplay, competiție desfășurată la Constanța (galerie foto)

ro

20 Nov, 2017 14:13 2263 Marime text
Ultimul turneu marca Sport Arena Streetball din 2017 s-a încheiat la înălțime, duminică seara, la Constanța. Americanul Jeremi Booth, starul echipei locale Baschet Club Athletic a reușit un slam-dunk de senzație, după o pasă venită de la etajul 1 al centrului comercial City Park Mall, gazda evenimentului.

Booth a fost invitatul special al serii de duminică, când au avut loc finalele competiției care a adunat la start peste 150 de jucători, inclusiv echipe din Serbia și Bulgaria. Cei mai buni la categoria de elită au fost sârbii de la Intergalactic, care și-au adjudecat cecul în valoare de 4500 de lei oferit pentru echipa campioană după o victorie în fața constănțenilor de la Junkies, scor final 21-5. 

Gazdele turneului și-au adjudecat în schimb titlul la categoria masculin sub 18 ani, acolo unde juniorii de la BC Athletic, reuniți în formația Flash Express au evoluat entuziasmant în finala contra bulgarilor de la Amfetii Team și au încheiat înainte de limită, 21-12.

Terenul de baschet instalat în piațeta din centrul City Park Mall a fost principalul punct de atracție în week-end-ul recent încheiat. Fotbaliștii de la FC Viitorul Constanța s-au relaxat cu câteva aruncări la coș înaintea meciului de luni seara cu FC Voluntari, iar spectatorii prezenți au participat de-a lungul celor două zile la numeroase concursuri cu premii.

Școlile și liceele din Constanța s-au duelat în fazele finale ale 3x3 Schools Battle, o competiție organizată în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța. Coșurile puștilor au fost savurate la maxim de părinți, bunici sau colegi, care și-au susținut frenetic favoriții de-a lungul zilei de duminică, iar cei mai gălăgioși și inventivi fani au fost premiați.

Spectacolul a fost întregit de majoretele United Girls, de la liceul cu Program Sportiv ''Nicolae Rotaru'' din Constanța, alături de dansatorii trupei All in One Dance, care au animat momentele de pauză dintre meciurile de baschet.

Sportivii Asociației Județene Constanța a Sportului pentru Persoane cu Handicap au evoluat într-un meci demonstrativ de baschet în scaun rulant, oferind tuturor un exemplu de voință și determinare.

Evenimentul a fost organizat de către Asociatia Județeană de Baschet Constanța, în colaborare cu Sport Arena Streetball, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța și City Park Mall. Susținut de: Nike, Ciuc Radler, Fitbit, Gatorade, Red Bull, Rom Autentic by Kandia, Stirom Ltd., Hesperis Group, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Primăria Municipiului Constanța. Powered by Kiss FM.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii