Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru fotbaliști ai campioanei României la fotbal, FC Viitorul, au jucat baschet la 3x3 Constanța Streetplay (galerie foto+video)

ro

18 Nov, 2017 15:13 4050 Marime text
Bogdan Țîru, Carlo Casap, Robert Hodorogea și Alexandru Cicâldău. fotbaliștii campioanei Romaniei la fotbal, FC Viitorul Constanta au jucat baschet astăzi la 3x3 Constanta Streetplay.

A fost un eveniment la care am participat cu plăcere. Baschetul este un sport spectaculos, cu mulți simpatizanți în întreaga lume şi este bine că astfel de actiuni se desfăşoară inclusiv într-un mall. Sportul înseamnă în primul rând sănătate şi toti cei care participă merită felicitări, a declarat căpitanul FC Viitorul, Bogdan Tîru. 

 
Reamintim că, cel mai tare turneu de baschet 3x3 al iernii are loc în perioada 18-19 noiembrie, la Constanța și este găzduit de City Park Mall. Evenimentul FIBA Endorsed este organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța.
 
Baschetul 3x3, disciplină care a fost inclusă în acest an în programul olimpic și urmează să debuteze la ediția Tokyo 2020, va face din nou valuri la malul mării, iar cei mai buni jucători de baschet 3x3 din țară sunt așteptați să-și reunească din nou forțele în echipele tradiționale.
 
Cu premii totale în valoare de peste 15.000 de lei și cu un premiu în bani la categoria de elită, Open Masculin, în valoare de 4500 lei, turneul de la Constanța se anunță unul extrem de puternic și fiecare jucător participant va acumula și puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Ranking.

Baschetul va fi cuvântul cheie de-a lungul unui week-end care, pe lângă meciuri, o să mai includă în arena special amenajată în incinta City Mall și momente de dans și majorete, invitați speciali, concursuri pentru spectatori și lecții de baschet pentru cei mici.
 
Tot în cadrul acestui eveniment va avea loc și faza finală a 3x3 Schools Battle, o competiție de baschet 3x3 dedicată exclusiv școlilor și liceelor din Judetul Contanța. Elevii sunt așteptați să-și susțină colegii de pe teren, organizatorii urmând să premieze cele mai originale moduri de a face galerie: costume, pancarte etc.
 
Evenimentul este organizat de Asociatia Judeteana de Baschet Constanta în colaborare cu Sport Arena Streetball cu sprijinul Consiliului Județean Constanța si City Park Mall. Susținut de: Nike, Ciuc Radler, Fitbit, Gatorade, Rom by Kandia, Stirom Ltd., Hesperis Group, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Inspectoratul Scolar Judetean Constanta  și Primăria Municipiului Constanța.
 
Sursa foto: Facebook/Asociatia Judeteana de Baschet Constanta

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii