Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Show CRBL - demonstraţie de kendama Startul noului sezon de baschet 3 la 3 din România se dă la Constanţa

ro

24 Aug, 2017 00:00 2865 Marime text
Nici nu s-a încheiat bine sezonul precedent din Sport Arena Streetball Tour, care a dat echipa calificată pentru FIBA 3x3 World Tour la categoria Open Masculin, iar caravana baschetului 3x3 se pune din nou în mişcare cu Superbet Constanţa Streetplay Cazino. Turneul va conta pentru sezonul 2018.
 
Faleza din faţa Cazinoului din Constanţa va deveni, pentru al treilea an consecutiv, o arenă de baschet 3x3, cu două terenuri la standarde FIBA 3x3, unde 60 de echipe se vor lupta pentru premii în valoare de peste 15.000 de lei. Campioana la categoria Open Masculin va primi un cec în valoare de 1.000 de euro, în timp ce câştigătoarea competiţiei la categoria Open Feminin va încasa 250 de euro, premiul pentru fete fiind oferit de către Federaţia Română de Baschet.
 
Înscrierile la turneul constănţean s-au încheiat în mai puţin de o zi. Fiecare dintre cei peste 200 de jucători înscrişi va primi un maiou oficial Constanţa Streetplay Cazinou, kit-ul de participare urmând a fi completat cu alte produse oferite de partenerii competiţiei. Emil Teleagă aka AFO de la Subcarpaţi va fi invitatul special al serii de duminică la Superbet Constanţa Streetplay Cazino, iar sâmbătă seară, fanii vor avea parte de o demonstraţie de kendama susţinută de CRBL şi de discipolii săi de la King Dama.
Demonstraţii ale majoretelor de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ precum şi momente de street dance oferite de trupele All in One Dance şi New Force of Dance vor completa un weekend plin de distracţie, animat de DJ Elis şi MC Cosmin Petrescu.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii