Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:22 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Etapă de baschet 3x3 Şcoala Veche şi Rahova’s Finest îşi continuă la Mamaia duelul epic din circuitul naţional (galerie foto)

ro

20 Jul, 2017 00:00 963 Marime text
Aproape 300 de jucători s-au înscris în mai puţin de o oră la Superbet Constanţa Streetplay, a şaptea etapă din circuitul naţional Sport Arena Streetball şi unul dintre cele mai aşteptate turnee ale anului. Evenimentul va avea loc în zilele de 22 şi 23 iulie pe esplanada Perla Mamaia.
 
Pe participanţi la Superbet Constanţa Streetplay îi aşteaptă premii în valoare de peste 20.000 de lei, iar toţi jucătorii vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Rankings. Duelurile la categoria Open Masculin se vor da pentru marele premiu în bani, în valoare de 4.500 de lei.
 
Şcoala Veche şi Rahova’s Finest, cele mai bune echipe de baschet 3x3 din România, îşi vor continua duelul epic din circuitul naţional. Băieţii din Rahova au bifat trei succese până în prezent, dar Şcoala Veche a revenit spectaculos şi a câştigat la Tulcea Streetplay, primul turneu din zona Dobrogei.
 
Cei mai buni dunkeri români, Graţian Pintea şi Șerban Bălan, care s-au duelat în două rânduri anul acesta în circuitul naţional Sport Arena Streetball, îşi vor aduce talentul şi calităţile fizice şi la Mamaia, pentru a-i încânta pe toţi cei prezenţi. Nu doar sportivii vor avea de câştigat la Superbet Constanţa Streetplay. Concursurile pentru spectatori vor face parte din programul ambelor zile şi în drum spre plajă sau spre destinaţiile de distracţie, fiecare trecător va avea ocazia să-şi demonstreze abilităţile pe terenul de baschet. Trupe de dans şi de majorete din Constanţa vor anima pauzele dintre meciuri, atât sâmbătă, cât şi duminică.
 
Baschetul 3x3 a devenit recent disciplină olimpică şi va fi inclus în programul ediţiei Tokyo 2020 a Jocurilor Olimpice. Sport Arena Streetball, împreună cu partenerii săi, printre care şi Asociaţia Terra Semper Fidelis şi Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa, a susţinut activ demersul Federaţiei Internaţionale de Baschet de a transforma baschetul 3x3 într-o disciplină olimpică.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii