Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:29 19 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Schools Battle 3x3 și-a desemnat câștigătorii în cadrul Constanţa Streetplay - Winter edition (galerie foto)

ro

13 Nov, 2018 12:30 621 Marime text
Constanța Schools Battle 3x3 și-a desemnat câștigătorii în cadrul Constanta Streetplay - Winter edition, de la City Park Mall, acolo unde audiența a umplut toate nivelurile din jurul terenului de baschet 3x3!

Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" a furnizat dubla campionilor la Licee, echipa LPS Dragonflys (Teodora Armanu, Cojocaru Elena Ștefania, Anamaria Dinu, Hasan End) impunându-se în Finala Feminină a Liceelor cu fetele de la Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" (Ana Maria Fulop, Buciu Cătălina, Lorena Barbeș și Ema Popescu).

În Finala Masculină a Liceelor, emoțiile au atins cote maxime până la finalul meciului când vulturii LPS Eagles (Matei Sebastian, Mihnea Nicodin, Ștefan Gribinic, Valentin Dinu) au înscris pe ultimul atac al meciului cu Traian's Finest (Alexandru Unitu, Andrei Bercea, Dervis Cerchez, Iutu Antonio) câștigând finala la un punct diferență 17-16.

Tot o dublă s-a consemnat și în întrecerea la Gimnaziu, masculin și feminin, acolo unde Şcoala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazul” Constanţa s-a impus cu ambele echipe, băieți și fete, în finale!

La Gimnaziu Feminin, The Power of 29 de la Școala Gimnazială Nr. 29 "Mihai Viteazul" (Miță Daria, Andrea Vâjâilă, Ioana Dragomir, Sofia Tudose) s-au impus în finală în fața fetelor de la 4 Fun Can / Colegiul Naţional De Arte Regina Maria (Sara Cătălui, Luiza Dascălu, Oana Gheorghiu, Irina Macovei) după un meci frumos prestat de ambele echipe.

La Gimnaziu Masculin, 29 Warriors (Alexandru Manu, Eduard Danielescu, Agapie Alexandru, Timur Mambat) s-au impus în fața celor de la Călinescu Defenders, Școala Gimnazială a Liceului Teoretic "George Călinescu" (Daniel Dămășaru, Șerban Nopcea, Luca Bădoiu, Sergiu Ercuță) cu 9-3.

Competiția școlară de baschet 3×3 a reprezentat o premieră în România și s-a disputat pe parcursul a mai multor etape săptămânale, cu fazele finale găzduite în cadrul turneului de la City Park Mall.

Peste 400 de elevi au fost înscriși la acest campionat organizat de către Asociația Județeană de Baschet Constanța și SPORT ARENA STREETBALL, susținut de Inspectoratul Școlar Județean Constanța și finanțat de Primăria Constanța.

Baschetul 3×3 a fost principalul punct de atracție în weekend și pentru vizitatorii City Park Mall, care au participat la numeroase concursuri cu premii oferite de partenerii competiției sau au avut ocazia să urmărească momentele de spectacol din program.

Evenimentul a fost susținut de Nike, Superbet, Pep&pepper City Park Mall, Gatorade, Sport Loft, Stirom LTD, Hesperis Distribution Group, AL PROMT SRL, Radio Constanta și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Sursa foto: Asociaţia Judeţeană de Baschet Constanţa
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii