Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyştii de la CS Năvodari vor să dispute semifinala Diviziei Naţionale pe teren propriu

ro

20 Jan, 2018 00:00 1457 Marime text
Echipa de rugby CS Năvodari, vicecampioana Diviziei Naţionale de seniori, a demarat pregătirea, la baza proprie, primele antrenamente, desfăşurate pe stadion şi în sala de forţă, respectând un program de readaptare a organismului la efort.
 
Obiectivul echipei năvodărene este clasarea pe unul dintre primele două locuri în ierarhie, astfel încât jucătorii pregătiţi de Cristian Husea, Cornel Suciu şi Virgil Năstase să dispute semifinala pe teren propriu. „Ne dorim ca finala să fie una dobrogeană, între echipa noastră şi Tomitanii Constanţa (n.r. liderul clasamentului)“, a declarat Cornel Suciu.
 
După meciurile din tur, CS Năvodari se află pe locul trei în ierarhia DNS, cu 24 de puncte. Tomitanii au 30 de puncte, iar echipa de pe poziţia secundă, Gloria Buzău, a strâns 25 de puncte până acum. CS Năvodari va susţine primul meci din noul an pe 17 martie, în deplasare, cu ultima clasată, CS U AV Arad, care în tur a cedat la scor la Năvodari, cu 7-79.
Din lotul dobrogenilor nu vor mai face parte Gheorghe Grigoraş (care va pleca în străinătate) şi Cristian Arefi (care va renunţa pentru o perioadă la activitatea competiţională). Vor reveni, în schimb, după accidentări, Cătălin Nicolae şi Marian Pârvu şi, în acelaşi timp, se poartă discuţii pentru achiziţionarea a patru rugbyşti importanţi.
 
Sursa foto: Facebook (CS Năvodari)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii