Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă victorie în Liga Națională HC Dobrogea Sud a învins în deplasare HC Vaslui

ro

22 Nov, 2017 20:58 1288 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a realizat, în această seară, o nouă victorie în Liga Națională, învingând în deplasare HC Vaslui, în etapa a 12-a a competiției.
 
Pregătiți de Sandu Iacob și Marko Isakovic, oaspeții s-au impus cu 28-25 (17-13), ajungând la a șasea rundă la rând în campionat fără înfrângere (cinci victorii și un egal). Patru dintre aceste succese au fost obținute de când Sandu Iacob a venit antrenor principal, noul tehnician al echipei de pe litoral având astfel procentaj maxim.
 
Cu 23 de puncte, HC Dobrogea Sud se află pe locul patru în clasamentul intermediar, iar în etapa viitoare, ultima din tur, va întâlni acasă CSA Steaua București.
 
Până atunci însă, HC Dobrogea Sud va susține, duminică, 26 noiembrie, în Sala Sporturilor din Constanța, manșa secundă din turul trei preliminar al Cupei EHF, contra echipei germane SC Magdeburg.

Partida va începe la ora 18.00, iar biletul de intrare la meci costă 20 de lei. În tur, SC Magdeburg s-a impus la diferență de numai două goluri, 27-25 (13-10), astfel că HC Dobrogea Sud are șanse să meargă mai departe, calificându-se în grupele competiției. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii