Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kids Day Pe 6 decembrie, Simona Halep şi Horia Tecău vor juca tenis cu copiii la Constanţa (galerie foto)

ro

21 Nov, 2014 00:00 3416 Marime text
Ca şi anul trecut, Simona Halep şi Horia Tecău vor participa, la Mamaia, la acţiunea Kids Day. Evenimentul dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani pasionaţi de tenis se va desfăşura sâmbătă, 6 decembrie. Micuţii vor avea prilejul să schimbe mingi cu idolii lor, să vorbească cu ei şi să obţină poze şi autografe.

„Tenisul este un joc. Joacă-l! Intră în povestea tenisului de Moş Nicolae. Vino pe 6 decembrie, la Mamaia, să dai mingea peste fileu. Te aştept împreună cu Simona Halep“, a postat Horia Tecău pe pagina personală de Facebook.
„Moş Nicolae revine pentru a treia oară consecutiv la fileu. Pe 6 decembrie, la Constanţa, Moşul va servi cadouri împreună cu «rachetele» Horia Tecău şi Simona Halep. Tu ţi-ai pregătit ghetuţele?”, sună invitaţia adresată copiilor de către organizatorii Kids Day.

Simona va evolua la dublu alături de Ilie Năstase

Cu ocazia unui alt eveniment, Simona Halep va juca un meci demonstrativ de dublu mixt (în scop caritabil), alături de Ilie Năstase. Partida a fost licitată la Balul Nataţiei, fiind cumpărată de o companie pentru 5.000 de euro. Reprezentanţii firmei au anunţat însă că pentru această sumă vor să participe doar ca spectatori, astfel că licitaţia rămâne deschisă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii