Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, asistată la antrenament de Horia Tecău. Sportiva a infirmat varianta Piotr Sierzputowski

ro

07 Feb, 2022 00:00 4176 Marime text

 
  • Jucătoarea din Constanţa a renunţat după Australian Open la colaborarea cu antrenorii Adrian Marcu şi Daniel Dobre.
 
Dublă prezenţă constănţeană la centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, unde Simona Halep (30 de ani, locul 23 WTA) a fost asistată la antrenament de Horia Tecău (37 de ani). Acesta a pus punct carierei de jucător de tenis, urmând a mai participa doar în meciul următor al României din Cupa Davis, cu Spania.
 
De cealaltă parte, Simona a renunţat după Australian Open la colaborarea cu antrenorii Adrian Marcu şi Daniel Dobre, iar în perioada următoare va participa la turnee fără un tehnician alături. S-a zvonit că, ulterior, antrenorul sportivei din Constanţa va fi polonezul Piotr Sierzputowski, fostul antrenor al Igăi Swiatek, dar Simona a infirmat această variantă. Campioana va evolua în această lună la turneele din Dubai (14-20 februarie) şi Qatar (21-27 februarie). Iar în continuare programul Simonei prevede turneele de la Indian Wells (9-20 martie), Miami (22 martie - 3 aprilie) şi Charleston (4-10 aprilie).
 
Simona şi Horia sunt buni prieteni, jucând la dublu mixt cu câteva ocazii. Ei vor fi prezenţi în acest an şi la „Sports Festival“, o întrecere demonstrativă care va avea loc la Cluj-Napoca, între 9 şi 12 iunie. „Un regal sportiv de excepție, care va avea loc în vara lui 2022: un meci demonstrativ cu multe surprize, invitați și momente speciale, prin care să sărbătorim bucuria de a fi pe teren, așa cum am făcut-o de fiecare dată în activitatea mea. O voi avea alături pe campioana Simona Halep și, sper, pe fiecare dintre voi, în număr cât mai mare“, a menţionat Horia Tecău.
 
Ambasador Naţional pentru UNICEF în România, sportivul constănţean participă în continuare la acţiuni derulate de Fondul pentru Copii al Națiunilor Unite. „Sportul ne învață să fim perseverenți și să luptăm continuu pentru rezultate mai bune. Sunt bucuros că pot face acest lucru și alături de echipa UNICEF în România, care depune eforturi zi de zi pentru a le oferi șansa la o viață mai bună copiilor vulnerabili. Zilele acestea, am fost alături de UNICEF România la Centrul Comunitar Integrat din Colonești, unde copiii din familiile vulnerabile primesc educație incluzivă de calitate și servicii medicale specializate. Împreună putem să creăm o Românie pentru fiecare copil!“, a fost mesajul lui Horia Tecău.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Horia Tecău). Foto 1 - cu rol ilustrativ

 
Citeşte şi:
 
Horia Tecău pregătește un meci demonstrativ cu multe surprize. Cine va fi alături de campionul din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii