Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Rămânem aceiaşi, alături de Farul!“ Grupul Aria Ultra a împlinit 15 ani

ro

24 Mar, 2015 00:00 3841 Marime text
Grupul ultras farist Aria Ultra a împlinit o frumoasă vârstă, 15 ani. În deplasarea de sâmbătă, de la meciul cu CS Baloteşti, membrii grupării au afişat un banner cu mesajul „15 ani de pasiune“. „La Mulţi Ani nouă! Rămânem aceiaşi, alături de Farul!“, au postat membrii grupului pe Facebook, acolo unde au primit multe mesaje de felicitare.

„Bravo, băieţi! La Mulţi Ani! Prin voi, Farul nu va muri niciodată. Înainte, că doar aşa putem ajunge sus cu Făruţul nostru“, a scris un fan constănţean. Aria Ultra a primit mesaje şi de prin ţară, precum „La Mulţi Ani de la Iaşi! Tot înainte!“ şi „Steagul sus de la Tg. Mureş!“. „Obiectivul principal al grupului Aria Ultra este de a-şi sprijini echipa iubită oriunde şi oricând, dar şi de a contribui la îmbunătăţirea mentalităţii ultras a celorlalţi suporteri ai echipei“, se descriu sărbătoriţii.

Anul trecut, cu ocazia împlinirii a 14 ani de viaţă, marcaţi la meciul de la Constanţa cu Rapid Bucureşti, inventivitatea fără limite a fanilor a dus la crearea unui banner uriaş în formă de carte de identitate, ale cărui date erau cele ale grupului Aria Ultra, cu sigla acesteia pe post de fotografie a CI. La adresa actului de identitate, fanii au trecut „Strada Primăverii numărul 2, peluza Sud“, iar perioada de valabilitate a fost de la ziua meciului până la infinit.

Bannerul-carte de identitate a fost completat cu un altul, pe care scria „Cu asta se face dovada identităţii“. „La 14 ani, ceva mai deosebit“, au explicat membrii Aria Ultra originala coregrafie.
„Dacă FC Farul încă mai trăieşte, depăşind multe momente critice în ultimii ani, e, în proporţie mare, şi din «vina» celor de la Aria Ultra şi a celorlalte grupuri de suporteri, care şi-au dovedit în nenumărate rânduri fidelitatea faţă de club. Ne aducem aminte de multe episoade în care au dovedit că au sângele alb şi inima albastră. Aceasta înseamnă mult mai mult decât a fi simplu suporter, aceasta e iubire pătimaşă. Pentru a sprijini Farul, unii şi-au neglijat familiile şi au pus pe primul plan clubul, ceea ce e cu adevărat de subliniat“, a declarat portarul Farului, Vlad Neagu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii