Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul are cinci fotbalişti la Naţională Dragoş Nedelcu - „Sunt fericit pentru prima mea convocare“

ro

25 Jan, 2016 00:00 2604 Marime text
 

Anghel Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, a convocat un al cincilea jucător de la FC Viitorul, pe mijlocaşul Dragoş Nedelcu, pentru stagiul de pregătire al tricolorilor din Antalya. În vârstă de 18 ani, Nedelcu devine mezinul lotului României din această acţiune. Ceilalţi patru fotbalişti de la FC Viitorul pentru cantonamentul din Turcia sunt Alexandru Buzbuchi, Romario Benzar, Robert Hodorogea şi Florin Tănase.
 
„A fost ceva surprinzător pentru mine, deoarece convocările celorlalţi colegi de la Viitorul au sosit mai devreme. Sunt fericit pentru prima mea convocare la lot. Sunt obişnuit să fiu mezin, pentru că şi la Viitorul, atunci când am fost promovat la prima echipă, eram tot cel mai mic. Voi vedea cum mă voi integra. Sper să demonstrez că merit să fiu la Naţională. Mă gândesc că aş putea prinde şi Euro, dar sunt şi conştient că e foarte greu, deoarece sunt mulţi jucători cu experienţă. Vreau să o iau meci cu meci în campionat, astfel încât selecţionerul să mai apeleze la mine“, a declarat Dragoş Nedelcu.  
 
Delegația României pleacă spre Turcia astăzi, la ora 10.30, de pe Aeroportul „Henri Coandă“. Cantonamentul a fost stabilit la Hotel Maxx Royal din Belek.

FC Viitorul a câştigat turneul Arena Cup 2016

FC Viitorul a încheiat pe primul loc turneul internaţional Arena Cup 2016, desfăşurat la Medulin (Croaţia). În finala competiţiei, disputată ieri, jucătorii pregătiţi de Gheorghe Hagi au învins cu 2-1 (1-0) Lokomotiv Zagreb. Golurile au fost marcate de  Fl. Tănase (11 - a finalizat precis în urma unei pase ideale primite de la Cernat; 63 - dintr-un penalty scos de Ganea), respectiv Erdi Cekici (75- şut foarte frumos de la distanţă). FC Viitorul a jucat cu: Pecanha (65 Buzbuchi) - Benzar (80 Căpuşă), Hodorogea (65 Perju; 80 Casap), Boli (80 Mitache), Nicoliţă (80 Coman) - Marin (46 Nedelcu), Filip, Achim (65 Dumitrescu) - I. Hagi (46 Ganea), Cernat (65 Rusu), Tănase (65 Chiţu).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii