Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Denisa Gheondea, Ştefania Popa şi Cosmin Alexandru, de la CSC Mihail Kogălniceanu, argint la Balcaniada de Taekwondo (galerie foto)

ro

16 Nov, 2017 00:00 4476 Marime text
Două sportive şi un sportiv de la Clubul Sportiv Comunal Mihail Kogălniceanu, Denisa Ioana Gheondea, Ştefania Monica Popa şi Cosmin Florin Alexandru, au participat cu echipa naţională a României la Campionatul Balcanic de Taekwondo rezervat cadeţilor, competiţie care s-a desfăşurat, timp de trei zile, în Turcia, la Edirne.
 
Reprezentanţii CSC Mihail Kogălniceanu au concurat la categoria cadeţi, secţiunea Koryugi (luptă sportivă), obţinând fiecare medalia de argint. Au participat luptători din Turcia, România, Bulgaria, Serbia, Macedonia şi Muntenegru, competiţia fiind destul de strânsă, în condiţiile în care au evoluat sportivi valoroşi. În acest sens, un exemplu elocvent este finala de la categoria 57 kg, în care Cosmin Alexandru l-a întâlnit pe campionul european şi mondial din acest an, un bulgar. Denisa Gheondea a concurat la categoria -29 kg, iar Ştefania Popa la -33 kg şi s-au remarcat şi ele, având o evoluţie foarte bună. Finalele le-au pierdut, lipsindu-le experienţa competiţională internaţională. Denisa Gheondea a participat, la aceeaşi categorie, şi la Campionatul European din Ungaria, ocupând locul şase.
 
„Lipsa acută de fonduri face din ce în ce mai grea ajungerea la rezultate remarcabile pe plan internaţional. Având în vedere acest lucru, ţin să le mulţumesc celor trei sportivi pentru dăruirea cu care au luptat şi, nu în ultimul rând, părinţilor, care au susţinut financiar deplasarea la această competiţie (n.r. Campionatul Balcanic). De asemenea, mulţumim Federaţiei Române de Taekwondo WT, pentru interesul şi sprijinul pe care îl acordă sportivilor clubului CSC Mihail Kogălniceanu. Orice sponsor care poate ajuta aceşti copii valoroşi să reprezinte România la competiţii internaţionale sunt bine-veniţi şi ne pot contacta la adresa de e-mail laurentiu_palanga@yahoo.com“, a declarat Laurenţiu Palangă, antrenorul de la secţia de Taekwondo a CSC Mihail Kogălniceanu, din colectivul tehnic mai făcând parte instructorii Marian Olteanu şi Anda Palangă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii