Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:38 21 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivii de la CSC Mihail Kogălniceanu, evoluții de clasă Sergiu Gheondea, cel mai bun cadet la Naționalele de Taekwondo WT (galerie foto)

ro

10 Apr, 2019 00:00 2375 Marime text
La Brașov s-a disputat Campionatul Național de Taekwondo WT la toate secțiunile (copii, juniori mici, cadeți, junior și seniori), la categoriile A și B.
 
Au participat 750 de sportivi, de la 27 de cluburi, printre care și Clubul Sportiv Comunal Mihail Kogălniceanu, care, ca de obicei, a obținut rezultate de excepție. La două secțiuni, copii și cadeți, a obținut locul întâi în clasamentul general (la categoria A), iar în ierarhia generală a tuturor secțiunilor s-a clasat pe un onorant loc trei, după Ilyo Bistrița și Steaua București! Sportivul de la CSC Mihail Kogălniceanu Sergiu Gheondea a avut o evoluție notabilă, fiindu-i acordat titlul de cel mai bun sportiv al competiției la cadeți, performanță pentru care a primit un trofeu și un premiu bănesc.   
 

23 de medaliați

 
Reprezentanții clubului din județul Constanța care au urcat pe podium au fost: locul 1 - Sergiu Gheondea, Maria Rusu, Ștefania Popa, Denisa Voicu; locul 2 - Denisa Gheondea, Cristina Guriuc, Eduard Negruț, Adrian Epuran, Alexandru Negruț, Ioana Tusa, Miruna Scutariu, Cristina Olteanu, Cristina Prisecaru, Ștefania Nacu, Sebastian Ștefan; locul 3 - Andrei Mureșan, Laura Aldea, Cătălina Manuca, Laurențiu Pitorac, Eduard Leonte, Alexandra Coteț, Răzvan Anghelide și George Vlădăreanu.
 

Accent pe pregătirea fizică generală

 
„A fost un concurs cu un înalt nivel tehnic, prin baza de selecție pentru lotul național al României. Sportivii noștri au aceeași hibă: nu dispun de suficientă rezistență la efort, ceea ce duce spre finalul meciului la lipsă de concentrare și forță în lovitură. Din această cauză, s-au pierdut foarte multe finale. Ne așteaptă o perioadă lungă pentru antrenamentul care pune accent pe pregătirea fizică generală. Vreau să mulțumesc echipei mele tehnice, compusă din instructorii Marian Olteanu, George Vlădăreanu și Elena Predescu și arbitrului Eduard Olteanu și nu în ultimul rând sportivilor Mulțumim de asemenea Consiliului Local al comunei Mihail Kogălniceanu și doamnei primar Anca Belu și Consiliului Local al comunei Nicolae Bălcescu și domnului primar Dumitru Timofte“, a declarat Laurențiu Palangă, antrenorul secției de Taekwondo WT de la CSC Mihail Kogălniceanu.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii