Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Debut în faza semifinală Baschetbaliştii de la Athletic joacă astăzi la Constanţa cu CSM Ploieşti

ro

21 Jan, 2018 13:24 1225 Marime text
Echipa masculină de baschet Athletic Constanţa susţine astăzi, pe teren propriu, primul meci din faza semifinală a Ligii 1.

Formaţia de pe litoral întâlneşte, de la ora 15.00, în Sala Sporturilor, CSM Ploieşti.

Antrenorul principal al BC Athletic, Alexandru Olteanu, a arătat că echipa nu are ca obiectiv promovarea, dar prezenţa între cele mai bune echipe ale Ligii 1 e un bun prilej de dezvoltare a clubului.

Prima parte a obiectivului, calificarea la turneul semifinal, a fost atinsă. Începem partea mai grea, dar ne dorim calificarea la turneul final. Aceasta înseamnă să ne clasăm în primele patru echipe şi să ne luptăm implicit pentru promovarea în primul eşalon. Nu avem ca obiectiv promovarea, dar ne dorim să fim acolo sus şi să ne batem cu cei puternici. Aceasta înseamnă dezvoltare atât pentru copiii noştri, cât şi pentru noi. E următorul pas în evoluţia BC Athletic, a spus Alexandru Olteanu.

Acum vin adevăratele teste, atât pentru noi, cât şi pentru staff-ul tehnic. CSM Ploieşti dispune de jucători experimentaţi, dar care nu cred că au aceeaşi pasiune şi aceeaşi dorinţă ca noi. E un meci ca oricare altul, pe care trebuie să-l câştigăm. E primul meci şi vrem să începem în forţă, a declarat jucătorul Marius Deconescu.


Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii