Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSC Mihail Kogălniceanu şi Cleopatra Mamaia, finaliste la „Oval 5 Beach Rugby Romania”

ro

01 Jul, 2016 00:00 2488 Marime text
 

Peste 400 de sportivi de toate vârstele au participat, la Mamaia, la ediţia a şaptea a turneului „Oval 5 Beach Rugby Romania”. Organizată de Cleopatra Mamaia, în colaborare cu Federaţia Română de Rugby, Asociaţia Sportivă Oval 5 Beach Rugby Romania şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, întrecerea s-a derulat timp de trei zile, la mai multe categorii de vârstă, încheindu-se ieri.
 
La Under-12, s-a impus RC Antonio Jr. Bucureşti (30-20 în finală cu CSC Mihail Kogălniceanu), la U-14, câştigătoare a fost LPS Focşani (35-15 în finală cu CT Căi Ferate Unirea Paşcani), la U-16 a triumfat CSS Gura Humorului (20-10 în finală cu CT Dinicu Golescu Bucureşti), la U-17 prima poziţie i-a revenit echipei CT Dinicu Golescu Bucureşti (35-15 în finală cu Cleopatra Mamaia), la feminin s-a impus CT Căi Ferate Unirea Paşcani (15-0 în ultimul act cu CS Parohial Ştefan cel Mare şi Sfânt Bucureşti), iar întâlnirea de old-boys dintre selecţionata Constanţei şi cea a României (echipă formată din antrenorii prezenţi cu echipele de copii la turneu) s-a încheiat la egalitate, 25-25.
 
„În cele trei zile ale competiţiei, s-au jucat peste 80 de partide. La U-12 au participat şase echipe, la U-14 - patru, la U-16 - nouă, la U-17 - patru, două echipe de rugby feminin şi două de old-boys. Competiţia s-a desfăşurat în condiţii foarte bune asigurate de clubul Cleopatra, copiii au venit foarte bine pregătiţi din punct de vedere tehnic, elementele de bază în rugby-beach, pasa, placajul, intervalul şi schimbarea de direcţie, având un nivel foarte bun. Ne bucurăm să vedem că din ce în ce mai mulţi copii se îndreaptă spre rugby beach”, a declarat Nicolae Şişiu, director de competiţii la MiniRugby şi al Turneului „Oval 5 Beach Rugby Romania”, potrivit frr.ro.
 
Sursa foto: Rugby TonyVaio
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii