Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va compune staff-ul tehnic al SSC Farul Petre Grigoraș - „Mi-am dat acceptul de principiu să vin antrenor“

ro

24 Jul, 2017 00:00 7205 Marime text
Petre Grigoraș și-a dat acceptul de principiu pentru a fi antrenor principal al SSC Farul Constanța, echipa de fotbal înființată anul trecut de fani ai defunctei FC Farul și promovată de curând în Liga a 3-a. Foarte probabil, mutarea va fi oficializată zilele acestea, astfel încât marți, 25 iulie, Grigoraș și echipa sa tehnică să fie prezentați într-o conferință de presă.  

„Am discutat și cu primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău. Lucrul cel mai important e că s-a garantat că proiectul SSC Farul va fi sprijinit de municipalitate, care va ajuta ca lucrurile să decurgă normal. Acest fapt m-a făcut să accept în principiu să vin antrenor la SSC Farul, iar mâine - poimâine (n.r. luni - marți) să începem treaba. Trebuie să ne mișcăm foarte repede, să ne organizăm într-o perioadă scurtă, iar pe parcurs, ușor-ușor,să ne stabilizăm din toate punctele de vedere“, a declarat Petre Grigoraș, cel mai de succes antrenor din istoria recentă a FC Farul, sub bagheta căruia „marinarii“ au promovat în prima divizie în anul 2001, iar, la finele sezonului 2004/2005, au ocupat locul cinci în Liga 1 și au disputat finala Cupei României.

Din staff-ul tehnic cu care SSC Farul va porni la drum în Liga a 3-a, vor mai face parte, în afară de Petre Grigoraș, Marian Dinu, Ion Barbu - antrenori secunzi, Gheorghe Mina - antrenor de portari, Gheorghe Avram - preparator fizic, iar Viorel Farcaș va fi coordonator tehnic. SSC Farul a câștigat Liga a 4-a a județului Constanța și a acces în Liga a 3-a, după baraj, la timonă cu Ion Barbu, Gică Mina (antrenori) și Viorel Farcaș (director tehnic). Toți trei se vor regăsi în schema tehnică și pentru noul sezon. „Era normal să rămână și cei care au promovat echipa în Liga a 3-a. Nu s-a pus sub nicio formă problema de îndepărtare a cuiva. Este o nouă etapă în viața echipei și să sperăm că vom face o formație puternică, în măsură să readucă Farul acolo unde îi e locul“, a punctat Petre Grigoraș.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii