Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbaliştii de la Athletic Constanţa joacă astăzi la Constanţa cu CSU Sibiu

ro

17 Feb, 2017 00:00 1212 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte astăzi, de la ora 12.00, o partidă oficială de baschet masculin, cea dintre BC Athletic Constanţa şi CSU Sibiu, contând pentru faza semifinală a Campionatului Naţional de juniori Under-18.
 
Cei de la BC Athletic au anunţat că doi dintre tinerii jucători ai clubului, Alexandru Unitu şi Mario Takacs-Sixt, au suferit intervenţii chirurgicale şi vor trebui să ia pauză între 50 şi 60 de zile.
 
„Jucătorii noştri Alexandru Unitu şi Mario Takacs-Sixt au trecut cu bine peste intervenţiile chirurgicale reuşite şi încep perioada de acomodare şi refacere. Alexandru Unitu a suferit o operaţie de hernie inghinală la începutul lunii februarie, fapt pentru care nu a putut răspunde convocării la echipa naţională de tineret U-16, iar shooter-ul nostru Mario Takacs-Sixt a trecut cu bine peste operaţia de săptămâna trecută, operaţie cauzată de o fractură la metatarsian. Ne vom putea baza pe Alexandru Unitu peste 60 de zile, iar pe Mario Takacs-Sixt, peste aproximativ 50 de zile. Suntem cu gândul la ei şi îi aşteptăm pe parchet cât mai curând! Refacere uşoară juniorilor noştri!“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic Constanţa)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii