Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi Simona Halep şi Horia Tecău joacă din nou la Australian Open

ro

23 Jan, 2015 00:00 3408 Marime text
Reprezentanţii Constanţei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep şi Horia Tecău, susţin, astăzi, noi meciuri în competiţie. Aflată pe locul trei în clasamentul WTA şi cap de serie numărul 3 la Melbourne, Simona o va întâlni în turul trei la simplu pe americanca Bethanie Mattek-Sands (locul 258 WTA). Partida este a treia de pe „Margaret Court Arena“, urmând a începe în jurul orei 6.

 Tecău şi Rojer au zăbovit o oră în turul întâi

 După un debut de succes, ieri, în turneul de dublu masculin, perechea Horia Tecău - Jean-Julian Rojer (Olanda) are meci azi în turul doi, cei doi întâlnindu-i pe australienii Chris Guccione şi Lleyton Hewitt, în meciul al treilea de pe terenul secund. Tecău şi Rojer alcătuiesc perechea cap de serie numărul 6, iar în runda inaugurală au trecut cu scorul de 6-4, 6-2, după o oră şi un minut, de cuplul Ricardas Berankis / Andreas Haider-Maurer (Lituania / Austria). Calificarea în turul doi le-a adus lui Tecău şi Rojer 23.000 de dolari australieni (16.300 de euro).

 Simona Halep, a treia sportivă a Balcanilor

Simona Halep s-a clasat pe locul trei în ancheta realizată de agenţia bulgară BTA pentru desemnarea celor mai buni sportivi din Balcani în anul 2014. Constănţeanca a fost întrecută pe podium de tenismenii Novak Djokovic (Serbia), liderul clasamentului mondial, şi Marin Cilic (Croaţia). La Australian Open, Simona a criticat programarea partidelor, propunând ca meciurile feminine de simplu din sesiunile de seară să se dispute înaintea celor masculine. Halep s-a lovit de o problemă în acest sens, intrând pe teren foarte târziu într-o seară, după ce partida anterioară, cea dintre Rafael Nadal şi Tim Smyczek, a durat patru ore şi 12 minute.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii