Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De unde și-a achiziționat Simona Halep rochiile de nuntă. „Îmi place să mă bucur de lucrurile frumoase“ (GALERIE FOTO)

ro

15 Jan, 2022 00:00 4420 Marime text

 
  • Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe litoral, în luna septembrie a anului trecut, iar evenimentul a fost unul de vis.
 
Aflată în Australia, pentru primul turneu de Mare Șlem al anului, Simona Halep a povestit într-un interviu pentru pagina de Facebook a întrecerii cum și de unde și-a ales cele două rochii pe care le-a purtat la cununia civilă, în luna septembrie a anului trecut. 
 
Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe litoral, iar evenimentul a fost unul de vis. Cei doi au spus „Da!“ la „Fratelli“, în Mamaia, în fața primarului municipiului Constanța, Virgil Chițac, care a oficiat serviciul civil. În același club din stațiune a avut loc apoi, în prezența a 300 de invitați, și petrecerea de nuntă, totul într-un decor desprins parcă din poveste. Simona a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini de la eveniment, realizate de fotograful Marian Sterea, dar și poze cu decorul de nuntă, înainte ca evenimentul să înceapă. De întregul decor de la local s-a ocupat Nicu Bocancea, un cunoscut master florist internațional.
 
„Așa le-am ales“
  
Campioana din Constanța a dezvăluit că vestimenția de nuntă a fost achiziționată din străinătate. „Rochiile le-am cumpărat dintr-un magazin din Italia. Am fost acolo și mi-au plăcut, pur și simplu, astfel că le-am luat. Nu m-am consultat cu nimeni. Eu nu sunt prea implicată în astfel de chestii, dar îmi place să mă bucur de lucrurile frumoase. Nu mă uit niciodată la ce este în tendințe în acel moment. Caut doar ceea ce este bun pentru mine și ce îmi place. Așa mi-am ales și rochiile de nuntă“, a menționat Simona Halep.
 
Dansul mirilor, pe melodia „Dragostea mea“
 
Printre nuntașii de la „Fratelli“ s-au numărat și reprezentanți ai lumii sportului, nelipsind Ilie Năstase, Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu sau George Cosac. Gică Hagi și Simona Halep au făcut senzație pe ringul de dans pe ritmuri aromâne, la melodia „Unu-i Gică Hagi“. „Simona și soțul ei au fost foarte fericiți, iar noi, invitații, ne-am simțit foarte bine. Le urăm Casă de Piatră, să se iubească și să fie fericiți amândoi“, a declarat Gică Hagi.
 
Printre cei care au făcut parte din programul artistic s-au numărat și Dan Bittman, și Loredana Groza. De altfel, Dan Bittman a și cântat melodia, „Dragostea mea“, a trupei Holograf, pe care celebrul cuplu a interpretat dansul mirilor. Iar din repertoriul Loredanei Groza de la eveniment nu a lipsit melodia „Bună seara, iubito!“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Imaginile au fost preluate de pe contul de Instagram al Simonei Halep. Foto: Marian Sterea
 
Citește și:
 
„Casă de piatră, campioana inimilor noastre!“
Imaginile fericirii! Simona Halep și Toni Iuruc, nuntă de vis, într-un decor de basm (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii