Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Simona Halep joacă în turul doi la Australian Open. Constănțeanca are un ascendent moral asupra adversarei sale

ro

20 Jan, 2022 00:00 2702 Marime text
 

 
  • În runda inaugurală la Antipozi, Simona a eliminat-o pe Magdalena Frech (Polonia), scor 6-4, 6-3, după o oră şi 29 de minute.
 
Simona Halep susține joi, 20 ianuarie, meciul din turul doi la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului.
 
În vârstă de 30 de ani, clasată pe locul 15 WTA și cap de serie numărul 14 la turneul de la Melbourne, jucătoarea din Constanța se va duela cu brazilianca Beatriz Haddad Maia (25 de ani, 83 WTA). Partida începe în jurul orei 12.30 și va fi transmisă de Eurosport. În runda inaugurală, Simona a eliminat-o pe Magdalena Frech (Polonia, 105 WTA), scor 6-4, 6-3, după o oră şi 29 de minute, în timp ce Beatriz Haddad Maia a trecut de sportiva din SUA Katie Volynets (20 de ani, 176 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-3, după două ore. Simona Halep și Beatriz Haddad Maia s-au mai întâlnit o singură dată până acum în circuitul profesionist, la Wimbledon, în 2017, când constănțeanca a câștigat cu 7-5, 6-3, astfel că Simona are un ascendent moral asupra adversarei sale. Cine câștigă duelul Halep - Haddad Maia o va înfrunta în turul trei pe Danka Kovinic (27 de ani, Muntenegru, 98 WTA) sau pe Emma Răducanu (19 ani, Marea Britanie, 18 WTA și cap de serie numărul 17).
 
Jucătoarea din Constanța participă la Antipozi și în turneul de dublu feminin, în care face pereche cu Gabriela Ruse. Cele două se vor duela în turul întâi cu perechea formată din Jaqueline Cristian (România) și Andrea Petkovic (Germania). Cuplul învingător din acest meci va avea ca adversară apoi perechea Kaja Juvan - Tamara Zidansek (ambele din Slovenia), care au dispus în prima partidă de Nadiia Kichenok (Ucraina) și Sania Mirza (India), favoritele 12 ale întrecerii.

UPDATE:

Ora de start a meciului Halep - Haddad Maia a fost modificată, întâlnirea va începe în jurul orei 13.30. 
    
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Simona Halep)

 
Citește și:
 
S-a stabilit pe cine va întâlni Simona Halep în turul doi la Australian Open
 
De unde și-a achiziționat Simona Halep rochiile de nuntă. „Îmi place să mă bucur de lucrurile frumoase“ (GALERIE FOTO)
 
Simona Halep, „marinar“ la Melbourne. Cum s-a relaxat în Australia campioana din Constanța (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii