Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Simona Halep, meci în turul trei la Australian Open. În precedenta întâlnire cu adversara sa, constănțeanca a câștigat

ro

22 Jan, 2022 00:00 2471 Marime text

 
  • În turul doi la Australian Open, Simona a trecut fără probleme de brazilianca Beatriz Haddad Maia.
 
Simona Halep dispută meciul din turul trei (16-imi de finală) la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului.
 
În vârstă de 30 de ani și clasată pe locul 15 în clasamentul WTA (cap de serie numărul 14 în competiție), jucătoarea din Constanța se va duela cu Danka Kovinic (Muntenegru, 27 de ani, 98 WTA), partida fiind programată sâmbătă, 22 ianuarie, nu mai devreme de ora 3.30 (ora României), în direct la Eurosport. În turul doi, Simona a trecut fără probleme, scor 6-2, 6-0, de brazilianca Beatriz Haddad Maia (25 de ani, 83 WTA), în timp ce jucătoarea din Muntenegru a învins-o pe Emma Răducanu (Marea Britanie, 19 ani, locul 18 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-3.
 
Halep și Kovinic s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul profesionist, în 2016, în sferturi la turneul WTA de la București, constănțeanca învingând cu 6-4, 6-2. Simona avea să câștige și turneul, după 6-0, 6-0 în finala cu Anastasija Sevastova. Cine se va impune în meciul Halep - Kovinic va întâlni apoi în optimi la Australian Open câștigătoarea partidei Tamara Zidansek (Slovenia, 24 de ani, 29 WTA și cap de serie nr. 29) - Alize Cornet (Franța, 31 de ani, 61 WTA). De pe partea de tablou a Simonei, au fost eliminate două jucătoare din top 10, spaniola Garbine Muguruza (3 WTA) și estona Anett Kontaveit (7 WTA), pe Muguruza învingând-o Alize Cornet, scor 6-3, 6-3.
 
Simona Halep a evoluat la Australian Open și la dublu feminin, alături de Gabriela Ruse, iar cele două au fost eliminate în primul tur, de perechea româno - germană Jaqueline Cristian / Andrea Petkovic. Acestea au obţinut victoria cu 6-4, 6-0, după 69 de minute de joc. 

UPDATE:

Simona Halep a învins-o cu 6-2, 6-1 pe Danka Kovinic şi s-a calificat în optimi, fază a competiţiei în care o va întâlni pe Alize Cornet, cea care a trecut cu 4-6, 6-4, 6-2 de Tamara Zidansek.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.     

Imaginea a fost preluată de pe pagina de Facebook a Simonei Halep. 

 
Citește și:
 
Simona Halep și Gabriela Ruse, învinse în primul tur al probei feminine de dublu la Australian Open
 
Simona Halep s-a calificat în turul trei la Australian Open, după o victorie „fulger“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii