Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastica/Campionatul Mondial Dragulescu - aur, Porgas - bronz

ro

17 Oct, 2009 23:32 1209 Marime text

Gimnastul Marian Drăgulescu a câştigat medalia de aur în finala de la sol a Campionatelor Mondiale care se desfăşoară la Londra. Drăgulescu a intrat al treilea în concurs şi a obţinut nota 15,700, reuşind să aducă prima medalie pentru delegaţia României la această ediţie. Principalul său rival, japonezul Kohei Uchimura, câştigătorul de la individual compus, a obţinut doar 15,475, fiind penalizat pentru că a călcat în afara suprafeţei de concurs. Zou Kai (China) a câştigat medalia de argint, iar Alexander Shatilov (Israel), pe cea de bronz.

Ana Porgras, liderul lotului feminin, s-a clasat, sâmbătă, pe locul 3 în finala la paralele a Campionatelor Mondiale care se desfăşoară la Londra şi a câştigat medalia de bronz. Porgras a fost notată cu 14,675, la fel ca americanca Rebecca Bross, cele două câştigând câte o medalie de bronz. Chinezoaica He Kexin a cucerit medalia de aur, iar japoneza Koko Tsurumi, pe cea de bronz.

Altfel, Flavius Koczi s-a clasat pe locul 6 în finala la cal cu mânere iar George Stănescu a terminat pe locul 4 la inele. Duminică, Drăgulescu şi Koczi vor fi în finala la sărituri, iar Ana Porgras, la bârnă şi sol.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • inconstanta 17 Oct, 2009 21:20 În timp ce politicienii români se joacă de-a politica, există nişte români care îşi sacrifică cei mai frumoşi ani din viaţă şi sănătatea şi care ne-au făcut fericiţi din nou, ne-au făcut din nou să fim mândri că suntem români. http://inconstanta.wordpress.com/