Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Lobont, 77 de minute in poarta Romei

ro

10 Jan, 2010 01:15 2675 Marime text

lobont_1.jpgInternaţionalul român Bogdan Lobonţ a jucat timp de 77 de minute pentru formaţia italiană AS Roma în victoria de pe teren propriu, scor 1-0, cu Chievo Verona, din etapa a 19-a din Serie A, după ce brazilianul Doni a fost eliminate în debutul partdei.

Roma a deschis scorul în primul minut de joc prin De Rossi, iar 12 minute mai târziu, portarul titular Doni a prins mingea în afara careului şi a primit direct cartonaşul roşu din partea arbitrului.

Tehnicianul romanilo, Claudio Ranieri Ranieri l-a scos de pe teren pe muntenegreanul Vucinic şi l-a introdus între buturi pe fostul portar al lui Dinamo. Lobonţ, aflat la doar a două prezenţă pentru Roma în campionat, a reuşit să salveze mai multe mingi în faţa adversarilor în ambele părţi ale jocului.

În urma acestui rezultat, AS Roma a urcat pe locul 4 în clasament, cu 32 de puncte, la 10 distanţă de liderul Internazionale Milano, care întâlneşte Sienasâmbătă seară.

Bogdan Lobonţ a mai jucat un singur meci pentru Roma, şi a primit un singur gol, chiar la debut, în partida cu Napoli, din etapa a 7-a din Serie A, atunci când i-a luat locul în minutul 22 lui Julio Sergio, şi a fost învins la prima fază de poartă. Internaţionalul român a fost integralist în ultimul meci din grupele Ligii Europa, câştigat de AS Roma, scor 3-0, pe terenul lui Levski Sofia, partidă care a contat însă dar pentru palmares.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii