Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACS Power Gym Constanța Campioana Elena Novac, medalii la President Cup 2024, în Georgia. „O experiență frumoasă“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

09 Apr, 2024 17:00 840 Marime text
  • România a fost reprezentată la întrecerea de la Tbilisi de Elena Novac și Lucian Popa (de la CSM Iași), dar și de Ionuț Groza, prezent în calitate de oficial al Federației Române de Culturism și Fitness și arbitru Fitness Challenge.
 
După ce s-a clasat și în 2023 pe locul întâi în clasamentul mondial IFBB la disciplina Speed Fit (Fitness Challenge), la fel ca în 2022, Elena Novac, de la ACS Power Gym Constanța, menține ritmul și în 2024, urcând pe podium la President Cup, în Georgia, prima competiție externă la care a participat în acest an.
 
România a fost reprezentată la întrecerea de la Tbilisi de Elena Novac și Lucian Popa (de la CSM Iași), dar și de Ionuț Groza, prezent în calitate de oficial al Federației Române de Culturism și Fitness și arbitru Fitness Challenge. Rezultatele tricolorilor au fost foarte bune. Elena Novac a cucerit aurul la Silver individual și bronzul la Gold individual, iar la perechi mixte Silver, alături de Lucian Popa, a urcat din nou pe prima treaptă a podiumului.
 
Start într-un sezon plin de competiții
 
„Drum lung, ore de așteptare, emoțiile care sunt nelipsite înainte de fiecare competiție, toate sunt răsplătite la final cu cununa de medalii pe care o adunăm. Prima competiție din acest an, «President Cup», s-a încheiat. O experiență frumoasă, care dă startul unui an plin de competiții. Mulțumim celor care au avut grijă de noi și au făcut posibilă această deplasare: Federatia Romana de Culturism si Fitness, Gabriel Toncean, Groza-Zetea, D. Monica Mureșan, Cedriq Groza-Zetea, Dan Pandelea. Mulțumim Federației din Georgia pentru invitație și primire!“, a fost mesajul Elenei Novac.

„Suntem mândri de voi!“

„Am început anul competițional în forță! Lucian Popa și Elena Novac au pus România pe podium la IFBB Fitness Challenge President Cup (Tbilisi, Georgia), obținând locul 1 la categoria Mixt Couples și, totodată, alte rezultate deosebite individual! Felicitări! Suntem mândri de voi! Hai România!“, se arată pe pagina de Facebook a FRFC.
 
Capacitățile de adaptare, puse la încercare
 
În afară de aurul de la perechi mixte, Lucian Popa a mai cucerit un aur la Silver individual și un argint la Gold individual. „O experiență foarte frumoasă, care mie personal mi-a pus la încercare capacitățile de adaptare în orice condiții! Pentru ca mereu este loc de mai bine pot spune doar că știu ce am de făcut pentru competițiile ce vor urma! Multumesc Federației Romane de Culturism și Fitness, Domnului Gabriel Toncean, Doamnei Președinte Monica Mureșan, Dan Pandelea, Cedriq Groza-Zetea , Groza-Zetea Tanita și întregului staff al FRCF pentru încredere și susținerea acordată“, a menționat Lucian Popa.  
 
Distincțiile, primite în Spania
 
Dan Pandelea, președintele ACS Power Gym Constanța și membru al FRCF, este coordonatorul lotului național de Speed Fit și președintele Comisiei de profil a Federației. Luna trecută, Dan Pandelea și Ionuț Groza au fost prezenți în Spania, la Madrid, la o ședință de lucru pe tematica Fitness Challenge. Cu același prilej, au primit și distincțiile pentru Elena Novac și Lucian Popa, cei doi sportivi care au obținut Locul 1 în clasamentul pe punctaj la nivel mondial în anul precedent (IFBB World Tour Ranking | Fitness Challenge League 2023). Elena Novac a câștigat ambele categorii, Gold și Silver, și automat a ocupat prima poziție și în clasamentul general. La ambele secțiuni, pe locuri fruntașe, 3 și 4, s-a clasat și o altă reprezentantă a ACS Power Gym Constanța, Camelia Ștefan
 
Invitați de onoare la Tg. Mureș
 
La începutul lunii trecute, în încinta Sălii Retro Gym din Tg. Mureș a avut loc competiția Fitness Challege/ Speed Fit Bronze Level, organizată de către Gusti Moldovan, în colaborare cu Federația Română de Culturism și Fitness. Printre campionii care au participat, în calitate de invitați de onoare, la această competiție, s-au numărat și doi de la Constanța, Elena Novac și Cosmin Mărcuță, dar și Dan Pandelea. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Elena Novac, Federația Română de Culturism și Fitness)
 
Citește și:
 
ACS Power Gym Constanța
Elena Novac, numărul 1 în clasamentul mondial IFBB la Speed Fit și pe 2023! (GALERIE FOTO)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii