Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou centru comercial în Constanţa Spaniolii investesc în hipermarketul Marina Park Shopping Center (galerie foto)

ro

18 Apr, 2014 00:00 11429 Marime text
Pe 16 aprilie, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism 838, al cărui beneficiar este SC BOGARIS RESIDENTIAL ROM CUATRO SRL. Potrivit documentului, pe strada Soveja nr. 15B (lângă Palatul Copiilor),  va fi construit un hipermarket de produse alimentare şi nealimentare, care va avea un regim de înălţime parter înalt, stand exterior cu servire asistată imbiss (corp 1), galerii comerciale, comerţ cu produse nealimentare, regim de înălţime parter înalt (corpurile 2 şi 3), drive-in, regim înălţime parter platformă parcare, amenajări exterioare, post trafo, rezervă incendiu, reţele de incintă, acces rutier cu bariere automate, reclame luminoase, împrejmuire, organizare de şantier, amenajare tramă stradală conform PUZ (corp 4). Proiectul, intitulat Marina Park Shopping Center, urmează a fi dezvoltat în mai multe faze, cu finalizare până în 2016. Printre lucrările care vor fi realizate se numără lărgirea străzii Chiliei la trei benzi, amenajarea unei şosele paralele cu Chiliei lângă Palatul Copiilor, a alteia în zona de nord a complexului, precum şi a două sensuri giratorii la intersecţia celor două străzi. Prin urmare, viitorul centru comercial va face concurenţă complexului comercial City Park Mall Constanţa.

Despre investitor

Bogaris Residential Rom Cuatro SRL a fost înfiinţată în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Bucureşti, strada Duiliu Zamfirescu. Capitalul social subscris este de 122.511.531 lei, integral vărsat, fiind compus din 1.123.959 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 109 lei. Asociatul societăţii BOGARIS RESIDENTIAL ROM CUATRO SRL este societatea BOGARIS RESIDENTIAL 4 S.L., cu sediul social în Spania, Pabellon Monorrail, blv. Charles Darwin, Isla de la Cartuja. Administratorul societăţii este societatea El Burgo de Pudio S.L.U., cu sediul social în Spania, Sevilla, Blv Charles Darwin, reprezentat prin Rodrigo Charlo Molina, născut în anul 1960 în Spania, Melibera S.L.U., cu sediul social în Spania, Sevilla, blv. Charles Darwin, reprezentat prin Gonzalo Maria Melgarejo Martinez de Avellanosa, născut în 1959 în Spania, Ibertas Proyectos 1 S.L.U., cu sediul social în Spania, Sevilla, blv Charles Darwin, reprezentat prin Francisco Javier Charlo Molina, născut în anul 1963, în Spania, Gongaltres S.L., cu sediul social în Spania, Sevilla, str. Tajo, reprezentat prin Francisco Javier Gonzalo Ibarra, născut în anul 1958 în Spania, dar şi Manyara S.L.U., cu sediul social în Spania, Sevilla, blv. Charles Darwin, reprezentat prin Manuel Alfonso Moyano Reyes. Activitatea principală, conform codificării CAEN este „dezvoltare (promovare)“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ioana 20 Jun, 2014 10:28 Deci eu stau pe una din străzile astea (nu o să spun care).După Cum am inteles intrarea va fii în fața casei mele (aproximativ) dar nu înțeleg ce este cu strada aia din stânga care se întâlnește cu strada Primăverii. Așa ceva nu se poate pentru că ar trece prin stadion strada aia deci nu ar avea sens-.-şi plus străzile din jos de care am zis sunt mai multe cam dar poate așa ați vrut voi să fie harta acum , habar nu am ce vreți sa faceți pentru că pe spațiul care trebuie făcut este o școală de mașini si după Cum știu ar fii trebuit să plece.
  • Claudiu 18 Apr, 2014 20:29 Nu pricep. Conform imaginilor, nordul ar fi în dreapta, deci strada Chiliei e în partea de jos, iar strada nouă de lângă palatul copiilor în partea de sus. Drept urmare, la intersecția celor 2 străzi care nu se intersectează se vor amenaja 2 sensuri giratorii care nu apar pe plan (nici la intersecțiile celor 2 străzi cu Soveja, la care probabil se referă autorul).