Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:12 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţiile spaniolilor pentru viitorul hipermarket Bogaris Residential Rom Cuatro SRL vrea să amenajeze spaţii verzi

ro

02 Jul, 2016 00:00 2878 Marime text
Spaniolii de la Bogaris Residential Rom Cuatro SRL au obţinut de la municipalitatea constănţeană Certificatul de Urbanism nr. 2174, în vederea amenajării spaţiilor verzi pe loturile 1/4/1/2 din strada Soveja nr. 15C, pe locul fostei baze a RATC. Actul a fost eliberat la data de 30 iunie şi este valabil doi ani.
 
Viitoarea investiţie a spaniolilor vizează imobilul ce urmează să fie construit pe strada Soveja şi pentru care a fost obţinut Certificatul de Urbanism nr. 598/26.02.2016, privind „construire imobil cu regim de înălţime: parter înalt cu funcţiunea magazin retail, realizarea de parcări supraterane, amenajarea incintei cu spaţii verzi plantate, alei carosabile şi pietonale, amplasare semnale publicitare, împrejmuire teren, branşare utilităţi, organizare de şantier“. Proiectul, intitulat Marina Park Shopping Center, urmează a fi dezvoltat în mai multe faze, până în 2017.

Hipermarket, lângă Palatul Copiilor 

Din documentele supuse consultării publicului la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa în ianuarie 2015, reiese că pe strada Soveja nr. 15B, lângă Palatul Copiilor, pe locul fostei baze a RATC, va fi construit un hipermarket de produse alimentare şi nealimentare, care va avea un regim de înălţime parter înalt, stand exterior cu servire asistată imbiss (corp 1), galerii comerciale, comerţ cu produse nealimentare, regim de înălţime parter înalt (corpurile 2 şi 3), drive-in, regim de înălţime parter platformă parcare, amenajări exterioare, post trafo, rezervă incendiu, reţele de incintă, acces rutier cu bariere automate, reclame luminoase, împrejmuire, organizare de şantier, amenajare tramă stradală conform PUZ (corp 4). În plus, firma îşi propune să lărgească strada Chiliei la trei benzi, să amenajeze o şosea paralelă cu strada Chiliei lângă Palatul Copiilor şi să creeze două sensuri giratorii la intersecţia celor două străzi.

Despre Bogaris Residential Rom Cuatro SRL

Potrivit Registrului Comerţului, Bogaris Residential Rom Cuatro SRL a fost înmatriculată în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Bucureşti, bulevardul Lascăr Catargiu. Firma are un capital social subscris de 126.516.191 de lei, integral vărsat, compus din 1.160.699 de părţi sociale. Asociat unic al societăţii este Bogaris Residential 4 SL, cu sediul social în Spania, Pabellon Monorrail, bulevardul Charles Darwin, Isla de la Cartuja. Persoane împuternicite ale societăţii, care se ocupă de „dezvoltare (promovare) imobiliară”, sunt: El Burgo De Pudio SLU, cu sediul în Spania, reprezentată prin Rodrigo Charlo Molina, Melibera SLU, cu sediul în Spania, reprezentată prin Gonzalo Maria Melgarejo Martinez de Avellanosa, Ibertas Proyectos 1 SLU, cu sediul în Spania, reprezentată prin Francisco Javier Charlo Molina, Gongaltres SL, cu sediul în Spania, reprezentată prin Francisco Javier Gonzalo Ibarra, şi Manyara SLU, cu sediul în Spania, reprezentată prin Manuel Alfonso Moyano Reyes.

Citeşte şi

Este vizată fosta bază a RATC
Primăria Constanţa a dat curs unei solicitări a spaniolilor de la Bogaris Residential Rom Cuatro SRL


Concurenţă pentru mall-ul din Tăbăcărie
Spaniolii de la Bogaris, în linie dreaptă pentru construcţia Marina Park Shopping Cente


Marina Park Shopping Center, în linie de start
Spaniolii de la Bogaris Residential Rom Cuatro SRL au primit undă verde de la municipalitate

Ti-a placut articolul?

Comentarii