Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:35 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spaniolii de la Bogaris vor să ridice un ansamblu de patru clădiri a câte 24 de etaje. Unde va fi amenajat şantierul (documente)

ro

07 Mar, 2018 00:00 2948 Marime text
Bogaris Residential Rom Cuatro SRL continuă demersurile pentru ridicarea unui ansamblu de clădiri, compus din patru corpuri (A, B, C şi D), a câte 24 de etaje. Investiţia imobiliară va fi realizată în zona fostei baze RATC de pe strada Chiliei.
 
Motiv pentru care firma Bogaris Residential Rom Cuatro SRL a prezentat la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriile de prezentare pentru patru proiecte, în vederea obţinerii acordurilor de mediu. Este vorba despre: „Construire imobil locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter 3S+P+24E+terasă circulabilă - Corp A“, „Construire imobil locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter 3S+P+24E+terasă circulabilă - Corp B“, „Construire imobil locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter 3S+P+24E+terasă circulabilă - Corp C“ şi „Construire imobil locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter 3S+P+24E+terasă circulabilă - Corp D“.
 
Proiectul va fi realizat în municipiul Constanţa, lot 1/4/1/1/1, lot 2, identificat cu număr cadastral 248222, intabulat în Cartea Funciară nr. 248222. Conform Certificatelor de urbanism nr. 1638, 1639, 1640 şi 1641 din 12.06.2017, eliberate de Primăria Constanţa, amplasamentul se află în zona funcţională destinată - „Complex imobile cu regim mare de înălţime - locuinţe colective, comerţ, birouri şi hotel“ - strada Chiliei - UTR 8 - locuinţe colective cu regim mare de înălţime - HCLM 116/25.02.2009.
 
În conformitate cu planul de amplasament şi delimitare a imobilului, terenul are următoarele limite de proprietate şi vecinătăţi: la nord - proprietate privată a SC Bogaris Residential Rom Cuatro SRL, nr. cadastral 246500; la sud - proprietate privată a SC Bogaris Residential Rom Cuatro SRL, nr. cadastral 246500; la est - proprietate privată a SC Bogaris Residential Rom Cuatro SRL, nr. cadastral 246374; la vest - proprietate privată a SC Bogaris Residential Rom Cuatro SRL, nr. cadastral 246500.
 
Ansamblul de clădiri va respecta reglementările prevăzute în PUZ „Complex imobile cu regim mare de înălţime - locuinţe colective, comerţ, birouri şi hotel“. Ansamblul compus din cele patru corpuri de clădiri se va încadra in prevederile HCLM 116/25.02.2009, referitoare la coeficienţii urbanistici, după cum urmează: suprafaţă construită - 2,686.41 mp, suprafaţă desfăşurată - 53,142.69 mp. Subsolurile celor patru clădiri vor fi organizate ca spaţii destinate parcării, adăpost local antiaerian şi spaţii tehnice.
 
Accesul auto se va realiza pe latura de vest a terenului, iar accesul în clădiri se va face tot de pe latura de vest, prin intermediul unui lift auto care va avea staţia de plecare de la nivelul solului şi care va ajunge la nivelurile inferioare ale clădirii, la subsoluri. Accesul pietonal în clădiri spre subsoluri se va putea realiza la nivelul solului de pe latura de vest şi de pe latura de est şi va comunica cu acestea prin două scări. Tot de la nivelul parterului va fi prevăzut un lift care va comunica cu subsolurile clădirilor. Cele patru corpuri vor avea câte 168 de unităţi locative, rezultând un total 672 de unităţi locative. Investitorul va asigura 844 de locuri de parcare la subsoluri şi 12 locuri de parcare în exterior. În total, vor rezulta 856 de locuri de parcare.
 

Bogaris Residential Rom Cuatro SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Firma înmatriculată în anul 2006 are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 126.516.300 de lei, este compus din 1.160.700 de părţi sociale. Asociat persoană juridică este Bogaris Residential 4 SL, din Spania, cu 99,9999% din capitalul social. Asociat persoană fizică este Alfonso De Los Santos Otero Zapata, născut pe 15.02.1969, în Sevilla, Spania, cu 0,0001% din capitalul social. Administratorii firmei sunt El Burgo De Pudio SLU, cu sediul în Spania, reprezentată prin Rodrigo Charlo Molina, Melibera SLU, cu sediul în Spania, reprezentată de Gonzalo Maria Melgarejo Martinez De Avellanosa, Ibertas Proyectos 1 SLU, cu sediul în Spania, reprezentată prin Francisco Javier Charlo Molina, Gongaltres SL, cu sediul în Spania, reprezentată prin Francisco Javier Gonzalo Ibarra, Manyara SLU, cu sediul în Spania, reprezentată prin Manuel Alfonso Moyano Reyes.
 
Bogaris Residential Rom Cuatro SRL are ca obiect de activitate „dezvoltare (promovare) imobiliară“. Potrivit datelor prezentate de Ministerul Finanţelor publice, în anul 2016, societatea Residential Rom Cuatro SRL a declarat o cifră de afaceri de 13.631 de lei şi un profit de zero lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta cele patru proiecte depuse la APM Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
Spaniolii de la Bogaris Residential Rom Cuatro vor să ridice un bloc de 24 de etaje. Primăria Constanţa şi-a dat acordul

Hipermarket pe terenul fostei baze RATC. Primăria Constanţa a aprobat documentaţia pentru Bogaris Residential Rom Cuatro SRL

Un nou sens giratoriu pe strada Soveja. Bogaris Residential Rom Cuatro SRL, demersuri pentru noul magazin, ridicat pe fosta baza a RATC (galerie foto)
 
Un pas mai aproape. Spaniolii de la Bogaris Residential Rom Cuatro SRL continuă investiţiile pentru hipermarketul din strada Soveja
 
S-a ajuns în instanţă
Nereguli descoperite de IJC Constanţa la supermarketul ridicat de Bogaris Residential Rom Cuatro SRL pe strada Soveja


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii