Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RATC vrea schimbări Cetăţenii – îngrijoraţi că s-ar putea desfiinţa liniile 2 şi 5

ro

11 Mar, 2014 00:00 2085 Marime text
Regia Autonomă de Transport în Comun (RATC) Constanţa doreşte să facă schimbări. De aceea, conducerea regiei a decis demararea unui sondaj de opinie care se adresează tuturor constănţenilor. Astfel, până pe data de 15 martie, călătorii sunt rugaţi să formuleze propuneri în vederea optimizării serviciilor de transport public. Subiectul discuţiei trebuie să se refere la liniile existente, eventuale trasee noi, frecvenţa de circulaţie sau staţiile autobuzelor RATC.

În acest context, un utilizator facebook ZIUA de Constanţa ne-a contactat, fiind îngrijorat de reconfigurarea traseelor unor linii de autobuz, dar şi de faptul că unele dintre acestea ar putea fi desfiinţate. Astfel, din mesajul cititorului nostru aflăm că, de pe data de 5 aprilie, linia 2 ar urma să devină, probabil, linia 432. Şi traseul autobuzului ar urma să fie altul, mai exact, susţine utilizatorul reţelei sociale, noua linie, 432 va avea cap de linie la Poarta 6 şi nu va mai ajunge la Poarta 2, respectiv Poarta 1, ci de la Fantasio ar urma traseul parcurs de autobuzul 43 până-n Tomis Nord, unde va întoarce şi va reveni spre Poarta 6. Şi linia 5 se va redenumi în 405, conform aceleiaşi surse şi nici această maşină nu va mai ajunge la Poarta 2, urmând să plece din cartierul 4-5 şi, cel mai probabil, va avea cap de linie în zona Delfinariu.
Contactat, directorul RATC, Ovidiu Tănase, nu a contrazis această informaţie, dar nici nu a infirmat-o. „Aşteptăm finalizarea sondajului de opinie şi centralizarea răspunsurilor, apoi vom lua deciziile în funcţie de dorinţele cetăţenilor”, a declarat Tănase.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii