Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevărul de Seară Explozie într-un bloc din Constanţa - două persoane au fost rănite iar şase apartamente avariate

ro

24 Jan, 2011 12:10 900 Marime text

O puternică deflagrație s-a produs azi-noapte pe strada Soveja din Constanța după ce butelia dintr-un apartament, situat la etajulunu al unui bloc, a explodat.

UPDATE Pompierii au intervenit aseară cu două autospeciale, trei Ambulanţe şi un echipaj de descarcerare, iar intervenţia militarilor s-a încheiat după mai bine de două ore. În urma exploziei, mai multe maşini parcate în apropierea blocului FT4 au fost avariate de bucăţile de tencuială şi sticlă căzute din imobil. Proprietarul apartamentul în care s-a produs deflagraţia se numeşte Taner Seitomer, iar medicii spun că bărbatul se află în afara oricărui pericol.

Explozia buteliei a fost urmată de un incendiu. Deflagrația a fost atât de puternică încât șase apartamente au rămas fără geamuri, iar bucăți din tencuialabalcoanelor s-au prăbușit pe mașinile parcate în fața blocului. Apartamentul în care a explodat butelia a fost complet distrus iar proprietarul casei a fost transportat la spital cu arsuri pe 45 la sută din suprafața corpului. O altă persoană a ajuns la spital cu arsuri minore iar o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.

Pompierii cred că butelia scăpa gaz iar proprietarul nu și-a dat seama și a aprins o țigară. Valoarea pagubelor nu a fost estimată încă însă pompierii au reușit să lichideze incendiul.

www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii