Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preşedintele Iohannis a semnat decretele de numire şi revocare ale noilor miniştri

ro

23 Feb, 2017 12:58 1614 Marime text
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat astăzi decretele de numire în funcţie ale noilor miniştri, precum şi revocarea din funcţie a fostului ministru delegat pentru Fonduri Europene. Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful Statului a semnat decretul pentru revocarea lui Alexandru Petrescu din funcția de Ministru al Economiei, decretul pentru revocarea Mihaelei Virginia Toader din funcția de Ministru delegat pentru Fonduri Europene, precum şi decretul pentru numirea lui Mihai Tudose în funcţia de Ministru al Economiei.

Totodată, Klaus Iohannis a semnat şi decretul pentru numirea Rovanei Plumb în funcţia de Ministru delegat pentru Fonduri Europene, decretul pentru numirea lui Tudorel Toader în funcţia de Ministru al Justiției precum şi decretul pentru numirea lui Alexandru Petrescu în funcția de Ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat..

„Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc joi, 23 februarie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni” – a precizat Administraţia Prezidenţială.  

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii