Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii, sătui să-l vadă pe Mazăre deghizat „De ce te maimuţăreşti ca un copil? Nu eşti Che"

ro

06 Feb, 2011 21:19 4470 Marime text
cap_1.jpgPrimarul Constanţei este admonestat pe blogul de campanie din cauza uniformei militare, pe care n-o mai dezbracă

blog_Mazare_Radu_Mazare.jpgOutfit-ul army pe care primarul Constanţei nu pare să-l mai dezbrace nu este pe placul tuturor. Noua apariţie televizată a lui Radu Mazăre, cu ocazia parafării Uniunii Social-Liberale (USL), a stârnit şi reacţii negative la adresa imaginii edilului.

De la adoptarea stilului army, ce presupune purtarea cu sfinţenie de uniforme kaki, Radu Mazăre a anunţat că nu se va mai dezbrăca de hainele verzi până ce nu termina războiul cu „procurorii lui Băsescu". Între timp, a intervenit şi o beretă roşie, împrumutată din stilul revoluţionarului de stânga Che Guevara. Unul dintre privitorii facerii uniunii pesedisto-pecisto-liberale i-a transmis lui Mazăre, chiar pe blogul său de campanie, că stilul vestimentar pe care-l tot afişează îl scoate din sărite. „De ce dracu' te maimuţăreşti ca un copil de cinci ani? Crezi că dacă ţi-ai pus o şapcă roşie pe cap eşti Guevara?", i-a transmis Casin lui Radu Mazăre, pe 5 februarie, chiar după geneza USL.

Bereta roşie a fost purtată şi de nepoata liderului revoluţionar cubanez, Lydia Guevara, care a pozat cu ceva timp în urmă pentru PETA, îndemnând locuitorii planetei să se alăture revoluţiei vegetariene. Nepoata lui Che a purtat în reclama respectivă doar pantaloni de camuflaj, pantofi cu toc şi două cartuşiere cu morcovi pe bust, pozând seminud. Este o altă abordare pentru ţinuta Che, care ar putea fi împrumutată, pentru variaţie pe aceeaşi temă, şi de Radu Mazăre. Ceea ce ne sperie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tiberiu 08 Feb, 2011 10:31 daca este un maimutoi normal ca se maimutareste!
  • mihail 07 Feb, 2011 15:42 asa e cand nu mai ai habar de ce te inconjoara si esti ametit de ....diverse......
  • Lili 07 Feb, 2011 11:41 Se maimutareste pentru ca il doare... la basca! :d
  • muftlar 07 Feb, 2011 11:34 acest social democrat "SARAC LIPIT " face teatru ieftin ;doar naivii mai pun botul la minciunile lui Mazare....daca in copilarie nu s-a jucat deoarece era prea sarac acum isi permite pe banii romanilor iar "complicii televiziunilor anti-Romania" il promoveaza pana ajungem in faza sa-i boram pe fata aia de MASCARICI. daca-i place circul sa-l angajam la Circ.
  • justice 07 Feb, 2011 09:02 trebuia sa o ia si pe lizeta cu el ii baga in sperieti pe toti....cum de milionari in euro reprezentau stinga?mazare nicusor mitrea nastase ponta si familia lui hrebengiuc se gaindeau la muncitori tarani pensionari...vrajeala...ei se gindesc sa nu fie arestati...sau dan diaconescu sanchi se gindeste la popor-la popou poate ca are numai poponari-pirv padiu naomi iuga horatiu si el nu are sotie e bisexual-vai de fraierii care vor vota ptr un pui un mic o bere
  • gigi kent 07 Feb, 2011 00:11 un bufon care inghite spaga nemestecata, la ce foame are-n gat