Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa de Pensii, filiala Mangalia, inca ocolita de localnici

ro

11 Mar, 2008 00:00 5686 Marime text
1205181747.jpg

Desi functioneaza inca din luna ianuarie, Casa de Pensii, punct de lucru Mangalia, nu a fost prea des calcata de localnici.

Un bun exemplu il constituie ultima intalnire a reprezentantilor Casei de Pensii Constanta cu mangaliotii; desi mediatizata intens, intalnirea cu acestia a fost un fiasco, pentru ca localnicii nu au venit decat intr-un numar extrem de mic. "In fiecare vineri, incepand cu luna ianuarie, ne deplasam in judet, pentru a-i scuti pe pensionari de drumurile lungi la Constanta", afirma Carmen Raducu, directorul Casei de Pensii Constanta. "Deschiderea oficiala a filialei va avea loc in aprilie, dar si pana atunci, localnicii pot veni aici, la sediu, sa solicite rezolvarea tuturor dosarelor, mai putin pe cele ce tin de gestionarea fondurilor. La punctul de lucru de pe strada Delfinului pot fi depuse actele, iar colegii mei se vor ocupa de dosarele respective". Deocamdata, la Mangalia, programul de functionare al Casei de Pensii este de o singura zi pe saptamana, vinerea, urmand ca, in functie de solicitari, acesta sa fie de doua sau chiar mai multe zile pe saptamana.

Scris de: {autor}Mihaela MARIN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • emili chircea 19 Oct, 2012 09:44 doresc un nr de telefon al dvs pt solutionarea unor prb
  • ramona 23 Nov, 2010 11:01 va rog as dori sa stiu sigur programul si ce acte trebuesc pt pensionarea mamei are 64 de ani si ceva vechime pe cartea de munca si vreau sa stiu daca trebe sa merg la mangalia sau constanta