Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța Iată ce constănțeni rămân fără apă caldă și căldură, începând din dimineața zilei de joi

ro

27 Mar, 2024 12:57 754 Marime text

Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa III’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe str. Răscoalei nr. 7.

Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum si încălzire la punctul termic: PT 9(Str. 1907- Piata Unirii), începând din dimineața zilei de 28.03.2024.

Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioadă de minim 12 ore așa cum ne-a comunicat constructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanța S.R.L.

În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice, transmite Termoficare Constanța. 

Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.
 

Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.
 
Vă mulțumim de înțelegere!- a mai punctat sursa citată. 


TERMOFICARE CONSTANȚA - Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792, pentru informații și intervenții.


Citește și:

Termoficare ConstanțaAvarie pe bulevardul I. C. Brătianu. Iată ce consumatori nu vor avea apă caldă și căldură

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii