Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul executiv al HCM Constanţa - „Poate fac o echipă de handbal“ Nurhan Ali, bunic pentru a treia oară (galerie foto)

ro

26 Jan, 2015 00:00 5204 Marime text
Început de an plin de fericire pentru familia lui Nurhan Ali, directorul executiv al campioanei României la handbal masculin, HCM Constanţa. Fiica oficialului clubului, Filis, a adus pe lume un băieţel, al treilea nepot al lui Nurhan Ali, după Nurhan Enis şi Rayan, cei doi fii ai băiatului directorului executiv, Denis Ali.
 
Filis (soţia lui Enis Husein) a născut la o maternitate privată din Constanţa, pe cale naturală, bebeluşul având la naştere 3,100 kg şi 49 cm, scorul Apgar fiind 10. „A fost prima naştere din an la maternitatea respectivă. Filis a fost cea care a ţinut foarte mult să nască natural, deşi nu e vreo voinică. E de apreciat, pentru că, din ce am văzut într-un reportaj, România deţine recordul la naşteri prin cezariană. Mă bucur că am nepoţi numai băieţi, care ne vor duce numele mai departe. Glumind, poate reuşesc să fac o echipă de handbal cu ei. În 2015, Nurhan Enis împlineşte opt ani, iar Rayan face cinci. Cel mai mare nepot are şi prenumele meu. Fiul meu mi-a făcut această bucurie“, a declarat Nurhan Ali. Nou-născutul va purta prenumele Levin. Potrivit tradiţiei religioase musulmane, un imam i-a şoptit micuţului prenumele de trei ori la urechea dreaptă şi de tot atâtea ori la cea stângă.

 Nurhan Enis face handbal la piticii lui HCM


 Cel mai mare nepot al lui Nurhan Ali face şi sport. Acum doi ani, a început înotul, iar de un an practică handbalul la piticii lui HCM, cu antrenorul Enis Murtaza. „Nurhan Enis e stângaci. Enis Murtaza are un talent remarcabil de a lucra cu copiii. Mă felicit că l-am îndrumat spre domeniul antrenoratului. Sper ca în câţiva ani să ajungă şi la echipe de seniori. De asemenea, sper ca şi alţi jucători de la HCM, precum Buricea, Toma, Stănescu, dar şi alţii, să se îndrepte spre această carieră, pentru că au ce să-i înveţe pe cei mici ori pe alţi handbalişti“, a mai spus Nurhan Ali. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii