Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O farmacistă din Constanţa a tras o sperietură soră cu moartea! Judecătorii au stabilit primul termen în dosar (video)

ro

01 May, 2017 00:00 3718 Marime text
Magistraţii din cadrul Judecătoriei Constanţa au stabilit primul termen de judecată în dosarul în care un fost militar de la UM 01463 rachete Floreşti-Cluj detaşat la Constanţa este suspectat că, în octombrie 2016, ar fi stropit cu benzină o farmacistă din cartierul Km 5.
 
Dosarul va fi deschis de judecători pe data de 31 mai.
 
Fostul militar a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa pentru că, în octombrie 2016, ar fi stropit cu benzină o farmacistă din cartierul Kilometrul 5. Iniţial, dosarul a fost instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului Militar, însă cauza a fost trimisă spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa pentru că bărbatul nu mai face parte din rândul militarilor.
 
„A intrat pur şi simplu în farmacie, eu nu eram atentă, şi, dintr-o dată, a aruncat cu benzină pe mine. Am început să ţip, am intrat în panică. Băieţii de afară au auzit, au alergat după el, l-au imobilizat, a venit între timp şi firma de pază... A spus că vrea bani. Că are un credit în franci elveţieni pe care nu mai are cu ce să-l plătească şi că vrea bani“, a mărturisit farmacista.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii