Unde vom ajunge?: Vânzătoarea de la Delfinariu, înjunghiată de 11 ori. Farmacista din Km 5, stropită cu benzină (galerie foto + video)
Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:27 19 08 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde vom ajunge? Vânzătoarea de la Delfinariu, înjunghiată de 11 ori. Farmacista din Km 5, stropită cu benzină (galerie foto + video)

ro

10 Oct, 2016 00:00 17574 Marime text


Procurorii din cadrul Parchetului Militar cercetează sub control judiciar un bărbat, angajat în Armată, pentru că ar fi stropit cu benzină o farmacistă din cartierul Kilometrul 5. Cel în cauză are grad de plutonier, la UM 01463 rachete Florești-Cluj, fiind detașat la Constanța.
 
„A intrat pur şi simplu în farmacie, eu nu eram atentă, şi, dintr-o dată, a aruncat cu benzină pe mine. Am început să ţip, am intrat în panică. Băieţii de afară au auzit, au alergat după el, l-au imobilizat, a venit între timp şi firma de pază... A spus că vrea bani. Că are un credit în franci elveţieni pe care nu mai are cu ce să-l plătească şi că vrea bani“, a mărturisit farmacista.
 
De menţionat că, înainte de sosirea oamenilor legii, agresorul a fost imobilizat de câţiva adolescenţi care se aflau în zonă. Ei l-au reţinut până când la faţa locului au ajuns bodyguarzii şi poliţiştii. Bărbatul a fost preluat de agenţii Secţiei 5 de Poliţie din Constanţa şi dus la audieri. Ulterior, dosarul a fost preluat de Parchetul Militar, unde vor continua cercetările specifice.
 
Atacul de vineri seara asupra farmacistei vine la câteva luni după ce o altă femeie a fost înjunghiată de 11 ori pentru un pachet de ţigări. Şi în acest caz, autorul a fost aproape prins de un tânăr.
 
Conform procurorului criminalist Zafer Sadîc, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, înainte de crimă, autorul ar fi băut un litru de ţuică, ar fi luat un cuţit, lung de aproape 30 de centimetri, şi era hotărât să ajungă la locuinţa surorii fostei iubite, pe care o bănuia că intervenise în relaţia lor şi din cauza acesteia s-au despărţit. A intrat în chioşcul de ziare aflat în staţia de autobuz de la Delfinariu, pentru a lua un pachet de ţigări, deşi nu avea bani la el. Bărbatul i-ar fi cerut victimei să nu ţipe, să-i dea un pachet de ţigări, că nu-i face rău. Victima l-ar fi refuzat. Atunci, el ar fi scos cuţitul şi ar fi ameninţat-o să-i dea ţigări, că altfel o omoară. Femeia ar fi ţipat, iar bărbatul ar fi intrat după ea şi ar fi înjunghiat-o. 

Citeşte şi

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii