Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3! Tentativă de jaf la Constanţa! Un militar a stropit cu benzină o farmacistă şi a ameninţat-o că-i dă foc (galerie foto+video)

ro

07 Oct, 2016 21:15 28848 Marime text
Clipe de coşmar pentru o tânără care lucrează la o farmacie din cartierul constănţean Km4-5. Un bărbat a intrat în farmacie, în cursul acestei seri, a stropit-o cu benzină şi a ameninţat-o că îi va da foc.

Din fericire, femeia a apucat să apese butonul de panică. În acelaşi timp, se pare că martorii au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii Secţiei 5.

Din spusele celor care au asistat la incident, agresorul ar fi arătat o legimitaţie de armată.

Mai mult, se pare că individul s-ar fi plâns că are un credit la bancă pe care nu-l mai poate plăti.

„A intrat pur şi simplu în farmacie, eu nu eram atentă, şi dintr-o dată a aruncat cu benzină pe mine. Bineînţeles că am început să ţip, am intrat în panică. Băieţii de afară au auzit, au alergat după el, l-au imobilizat, a venit între timp şi firma de pază... A spus că vrea bani. Că are un credit în franci elveţieni pe care nu mai are cu ce să-l plătească şi că vrea bani“, a fost mărturia farmacistei agresate.

Înainte de sosirea oamenilor legii, agresorul a fost imobilizat de câţiva adolescenţi care se aflau în zonă. Ei l-au reţinut până când la faţa locului au ajuns bodyguarzii şi poliţiştii. Bărbatul a fost preluat de agenţii Secţiei 5 de Poliţie din Constanţa şi dus la audieri.

UPDATE 3
Suspectul tentativei de jaf din această seară este plutonier angajat la UM 01463 - Regimentul 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureşianu“ din Florești, judeţul Cluj, însă ar fi detaşat la Brigada 9 Mecanizată „Mărăşeşti“ din Constanţa, susţin surse judiciare.  Poliţia Municipală se ocupă de cercetări în acest caz, însă ancheta va fi preluată de Parchetul Militar.

Aceleaşi surse judiciare confirmă că bărbatul a invocat la audieri faptul că disperarea că nu-şi mai poate achita creditul în franci elveţieni l-a împins să comită gestul necugetat din această seară. Cel mai probabil, el va fi cercetat penal pentru tentativă de jaf.

UPDATE 2
Iniţial, pe surse s-a vehiculat informaţia că suspectul din acest caz ar activa în cadrul unei unităţi militare a Brigăzii 9 Mecanizate. Reprezenţii structurii militare au făcut verificări şi infirmă informaţia.

UPDATE 1
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, Alexandra Creţu, apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orei 20:00. O echipă operativă de la Secţia 5 s-a deplasat la faţa locului unde a găsit un bărbat de 34 de ani, suspect pentru comiterea agresiunii. Individul, cu domiciliul în Cluj, a fost dus la sediul Secţiei 5 de Poliţie pentru audieri, însă cercetările vor fi preluate de Parchetul Militar.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii