Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gata! Judecata s-a terminat Ce pedeapsă credeţi că a primit militarul care a stropit cu benzină o farmacistă din Constanţa

ro

19 Nov, 2017 11:08 4431 Marime text
Sentinţă definitivă în apelul dosarului în care un fost militar de la UM 01463 rachete Floreşti - Cluj, detaşat la Constanţa, este suspectat că, în octombrie 2016, ar fi stropit cu benzină o farmacistă din cartierul Km 5.
 
În primă instanţă, Judecătoria Constanţa a decis condamnarea bărbatului la un an de închisoare, cu suspendare sub supraveghere, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie. De asemenea, fostul militar a mai fost obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Tribunalului Cluj sau al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare. Nu este de omis faptul că instanţa a admis acţiunea civilă formulată de partea civilă şi a dispus obligarea inculpatului la plata sumei de 2.000 de lei, cu titlu de despăgubiri pentru prejudiciul moral.
 
Decizia a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa, instanţă care, vineri, a majorat pedeapsa principală aplicată inculpatului de la un an de închisoare la un an şi şase luni de închisoare.
 
Decizia este definitivă.   
 
Ce a spus farmacista după incident:
 
„A intrat pur şi simplu în farmacie, eu nu eram atentă, şi, dintr-o dată, a aruncat cu benzină pe mine. Am început să ţip, am intrat în panică. Băieţii de afară au auzit, au alergat după el, l-au imobilizat, a venit între timp şi firma de pază... A spus că vrea bani. Că are un credit în franci elveţieni pe care nu mai are cu ce să-l plătească şi că vrea bani“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii