Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daune impresionante Pedeapsă-record pentru un constănţean acuzat de înşelăciuni prin metoda „Accidentul“

ro

14 Dec, 2016 00:00 3354 Marime text
Mai multe persoane bănuite de comiterea de înşelăciuni prin metoda „Accidentul“ au fost condamnate ieri de Mara Isabella Iacob, magistrat al Judecătoriei Constanţa. Cei din prezenta cauză ar fi comis 12 înşelăciuni sau tentative la înşelăciune, cauzând un prejudiciu de ordinul sutelor de mii de lei.
 
Valentin U. a fost condamnat la un an, zece luni şi 20 de zile de închisoare, Marinela L. a luat trei ani şi şase luni de închisoare, Elena Ş. a fost condamnată la 12 ani, o lună şi 20 de zile de închisoare. Mai departe, Laurenţiu P. s-a ales cu trei ani şi patru luni de închisoare, Marian C. (persoană privată de libertate) a fost condamnat la 30 de închisoare (pedeapsa rezultând din mai multe contopiri), iar Cristina N. a fost condamnată la trei ani de închisoare.
 
Inculpaţii au fost obligaţi de Judecătoria Constanţa să achite daune în valoare de aproximativ o jumătate de milion de lei.
 
Mai departe, instanţa a menţinut măsurile asigurătorii în vederea acoperirii prejudiciului stabilit asupra următoarelor: 15.155 de lei, 2.000 de euro, zeci de inele, cercei, lănţişoare, patru colete găsite îngropate în pământ, toate conţinând diverse bijuterii, dar şi 60.000 de euro şi 4.100 de dolari.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii