Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seaside Estate Company SRL va construi un bloc de zece etaje în Mamaia

ro

22 Jul, 2017 00:00 3004 Marime text
SC Seaside Estate Company SRL a solicitat şi a obţinut pe data de 20 iulie de la Primăria Constanţa Certificatul de urbanism nr. 2122, în vederea realizării unei investiţii imobiliare. Potrivit documentului, societatea va construi în zona hotelului Dorna un imobil P+9E-10P, cu parcare la parter şi apartamente de locuit la etaje.

Seaside Estate Company SRL, în datele Registrului Comerţului 

Seaside Estate Company SRL a luat fiinţă în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 264, birou nr. 6, Complex Sportiv Badea Cârţan. Capitalul social subscris, de 35.200 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Seaside Estate Company SRL este controlată de GKL Engineering LTD, cu sediul în Seychelles, Victoria, cu 66% din capitalul social, SC Nitalexil SRL, cu sediul în Constanţa, care deţine 34% din capitalul social. Marius Cristian Coman este administratorul societăţii, care se ocupă de alte lucrări speciale de construcţii.

Nitalexil SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înmatriculată în anul 2001, Nitalexil SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Firma este deţinută de Seaside Estate Company SRL, cu 70% din capitalul social, Radu Marin, născut pe 5.05.1947, în Patru Fraţi, Ialomiţa, cu 30% din capitalul social. Radu Marin este administratorul firmei, care desfăşoară activităţi ale agenţiilor turistice.

Citeşte şi: 

Investiţiile imobiliare ale Nitalexil SRL continuă cu un bloc de opt etaje, în Mamaia (document)

Nitalexil SRL cere aviz de la Protecţia Mediului Constanţa. Iată ce a solicitat! (document)

Imobilul ridicat de Nitalexil SRL va fi supraetajat. Ce condiţii i-au fost impuse investitorului (document)

Bloc de opt etaje, ridicat de SC Nitalexil SRL în Mamaia Nord. Iată ce a solicitat de la APM Constanţa!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii