Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Benzinăria de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanța, modificată! Firma Almar House SRL, deținută de notarul Eugen George Anastase, a început lucrările de modernizare (GALERIE FOTO)

ro

28 May, 2024 17:00 6220 Marime text
  • Primăria Constanța a emis pentru Almar House SRL  autorizația de construire nr. 139 din data de 15 februarie 2024.
  • Almar House SRL este controlată de Eugen George Anastase.
 
Almar House SRL a început lucările de modificare a imobilului de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 108A din Constanţa, în care a funcționat o beniznărie și o vulcanizare.
 
Potrivit panoului informativ instalat la șantier, Almar House SRL desfășoară lucrările de modificare a imobilului în regie proprie, proiectantul general fiind Arhi Plus Craft SRL.
 
Societatea Almar House SRL a obținut, în acest sens, de la Primăria Constanța autorizația de construire nr. 139 din data de 15 februarie 2024. Actul de urbanism constă în următoarele: Modernizare imobil existent S+P+2e+Etaj Tehnic prin realizarea de birouri, parcare, extindere etaje, recompartimentare și modificare fațade. Autorizația de construire nr. 139 din data de 15 februarie 2024 este valabilă 24 luni, adică până pe data de 7.05.2026.

 
Despre Almar House SRL
 
 
Înființată în anul 2003, Almar House SRL are sediul social pe strada Soveja, nr. 21A - 21B din Constanța și se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Eugen George Anastase este asociat unic al firmei. Precizăm că Eugen George Anastase este un notar cunoscut din Constanța.
 
De administarea afacerii se ocupă Constantin Grama. Potrivit termene.ro, înanul foiscla 2022, societatea cu 9 salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.628.139 lei, un profit de 204.408 leiși datorii de 836.482 de lei.
 
Anastase Eugen George mai este asociat Onesty Intermed SRL, Anco Inter Constanţa și Almar River SRL. La rândul său, Grama Constantin este asociat  Raelma Cloud SRL și cenzor în Marcostar Construct Stil SA.


 
Reamintim că în anul 2016, notarii publici din Constanţa, Eugen George Anastase şi Agnes Alina Anastase, şi Monica Manu au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a Planului Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de strada Soveja, bulevardul Alexandru Lăpuneanu, aleea Cameliei, aleea Brânduşelor, strada Mioriţei, aleea Magnoliei, aleea Voinicului şi strada Primăverii, conform Avizului de oportunitate nr. 109028/13.07.20,14 şi anexei la Certificatul de urbanism nr. 3567/13.11.2014, emise de Primăria municipiului Constanţa.
 
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și:

 
Pe spaţiul verde: Notarii publici din Constanţa Agnes Alina şi Eugen George Anastase vor un bloc vizavi de City Mall (galerie foto)
 
Doi notari investesc pe strada Soveja: Un bloc de patru etaje vizavi de City Park Mall, unul de trei în coasta AJOFM
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii