Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Marina Constanța Participare internațională la Cupa „Marina Ju-Jitsu“, prima ediție. Peste 250 de sportivi vor concura!

ro

30 May, 2024 09:28 812 Marime text


Asociația Club Sportiv Marina Constanța organizează duminică, 2 iunie 2024, prima ediție a Cupei „Marina Ju-Jitsuׅ“.

Realizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, prin proiectul „Viitorul în mișcare: Ju Jitsu și Taekwondo pentru comunitate”, evenimentul se va desfășura, de la ora 9.00, la Sala Sporturilor din Techirghiol (Bulevardul Victoriei) și se va bucura de participarea internațională, cu peste 250 de sportivi la start, de la categoriile de vârstă Under-6, Under-8, Under-10, Under-12, Under-14, Under-16, Under-18 și Under-21, care vor concura la secțiunile Fighting, Ground fight și Ne-Waza.

Cupa "Marina Ju-Jitsu" este o oportunitate unică pentru practicanții de Ju-Jitsu să își demonstreze abilitățile și să concureze într-un mediu prietenos și competitiv. Pentru a mai multe informații, puteți contacta Clubul Sportiv Marina Constanța la numărul de telefon 0726 875 684 sau puteți trimite un e-mail la jujitsu@marina-constanta.ro. Competiția va fi transmisă live pe YouTube și mediatizată pe contul de facebook Club Sportiv Marina Constanța, a declarat Dan – Marian Ungureanu, președintele CS Marina Constanța.


Clubul Sportiv Marina Constanța are peste 300 de sportivi care efectuează antrenamente în cadrul Secțiilor de Taekwondo WT, Ju Jitsu (JJIF) și Judo, fiind încadrați în diferite etape de pregătire.

Dintre aceștia, 20-25 de sportivi se află la nivelul de sportivi de performanță în ramurile Teakwondo WT și Ju Jitsu, iar alți 20 sunt în creștere, cu rezultate excelente pentru viitor.

Baza materială a CS Marina Constanța este constituită din două săli de antrenament (aproximativ 100 mp fiecare), complet echipate și dotate pentru antrenamente de arte marțiale.

În cadrul CS Marina Constanța există un corp de 12 instructori și antrenori certificați, acreditați pentru disciplinele olimpice judo și Taekwondo WT, precum și pentru Ju Jitsu și Pangration.

CS Marina Constanța deține echipamentul și sistemul electronic aferent pregătirii în Taekwondo WT – SpeedKick, ceea ce a contribuit la crearea Centrului Național de Excelență pentru Taekwondo – SpeedKick la Constanța de către Federația Română de Taekwondo WT.

În ultimul an, Asociația Club Sportiv Marina Constanța a obținut patru titluri de campion european U-16 prin Miruna Iuga, Gabriel Rusu, Teodor Vasilescu și Raul Spulber, precum și trei medalii de bronz la Campionatele Mondiale de Ju Jitsu U-16, de la Astana.

Citește și:

Constanța
Gala Premiilor Marina 2023. Miruna Daniela Iuga, cel mai bun sportiv din acest an al clubului (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii