Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moștenitorii lui Grigore Comănescu continuă investițiile Parcare, amenajată de Comprest Util SRL pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța

ro

28 May, 2024 17:00 1943 Marime text
  • Comprest Util SRL va construi o parcare pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 179B, municipiul Constanţa.
  • Potrivit termene.ro, firma este controlată de asociatul unic Vasilica Comănescu.
  • Comprest Util este administrată de Pancencu Iurin și Adrian Șerban-Comănescu.
 
SC Comprest Util SRL va investi într-o parcare pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 179B, municipiul Constanţa. În acest sens, firma a solicitat și a obținut de la Primăria Constanta autoprizația de construie nr. 486 din data de 24 mai 2024. Actul constă în: „Construire platforma parcare, împrejmuire teren și amenajare spații verzi (amenajare parcare betonată)“ și este valabil 24 luni.
 
Pe terenul de pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 179B, în suprafață de 920 mp, firma va amenaja o parcare de 30 de locuri, pe sol, prin realizarea unui covor asfaltic. Spațiul rămas va fi amenajat ca spațiu verde înierbat și plantat, în suprafață de 119 mp. Valoarea investiției, conform devizului general estimativ, este de 45.000 de lei, plus TVA. Pentru realizarea imobilului propus prin acest proiect se estimează, conform graficului de lucrări, un termen de finalizare de aproximativ un an.
 

Despre Comprest Util SRL


 
Înființată în anul 1994, Comprest Util SRL are sediul social pe strada Interioară 4, nr.8, din Constanța, se ocupă de fabricarea betonului.
 
Potrivit termene.ro, firma este controlată de asociatul unic Vasilica Comănescu. Comprest Util este administrată de Pancencu Iurin și Adrian Șerban-Comănescu.
 
Pentru anul 2022 Comprest Util SRL, cu 158 de angajați, a declarat un profit de 4.393.483 lei și o cifră de afaceri de 52.714.510 lei.
 
Potrivit termene.ro, Comănescu Vasilica mai este asociat și administrator în: Unic Sancom SRL, Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Asfalt Dobrogea SRL, Prefabricate Dobrogea SRL.
 
Numele lui Pancencu Iurin apare în: Dragonul de Apă SRL,  Comprest Protect SRL, Asfalt Dobrogea SRL,
Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL, Pan Tour & Parking SRL, Ana Panasoc SRL.
 
Șerban-Comănescu Adrian este asociat în: Șerban-Comanescu Adrian PFA, Luxury Anis SRL, Revers SRL, Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Dobrogea SRL, Prefabricate Dobrogea SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și.

 
Moștenirea lui Grigore Comănescu: Cine se află în conducerea firmelor din Constanța, după moartea omului de afaceri
 
Justiție Constanța: Comprest Util SRL, la judecată cu Garda de Mediu! Ce a decis instanța

Imobiliare Constanța: Certificat de urbanism pentru Comprest Util SRL. Iată ce investiție urmează
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii