Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Milionarul Călina, demersuri pentru blocul de nouă etaje pe care vrea să îl ridice pe bulevardul Mamaia

ro

18 Nov, 2017 00:00 8935 Marime text
Virgil Călina, patronul grupului DeSilva, continuă demersurile pentru blocul de nouă etaje pe care îl va ridica pe bulevardul Mamaia. În acest sens, investitorul a obţinut de la municipalitate Autorizaţia de construire 1665 din 16.11.2017. Actul constă în „Construire imobil P+9e apartamente şi funcţiuni conexe de agrement, loisir, alimentaţie publică, parcare, centru conferinţe“. Investiţia este realizată de SC Silva Intermed SRL. Viitorul imobil va avea o suprafaţă construită de 3.500 mp, suprafaţa totală de 2.101 mp, 114 unităţi de cazare, săli de conferinţe, alimentaţie publică şi comerţ, 80 de locuri de parcare în incintă.
 
În luna februarie 2017, Virgil Călina a depus la APM Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+9 etaje - apartamente şi funcţiuni conexe de agrement, loisir, alimentaţie publică, parcare, centru conferinţe“, propus a fi ridicat în Constanţa, pe bulevardul Mamaia nr. 564.
 
De altfel, în decembrie 2015, Primăria Municipiului Constanţa a eliberat Certificatul de urbanism numărul 4562, la solicitarea lui Virgil Călina, pentru adresa municipiul Constanţa - staţiunea Mamaia, bulevardul Mamaia nr. 564. Potrivit documentului eliberat de Direcţia de Urbanism a Primăriei Constanţa, acolo se va construi un imobil, care va avea parter şi nouă etaje, alcătuit din apartamente şi funcţiuni conexe de agrement, potrivit dorinţelor proprietarului. Blocul va mai dispune de spaţii proprii pentru alimentaţie publică, parcare şi sală de conferinţe.
 
Ulterior, în septembrie 2016, omul de afaceri a obţinut de la Primăria Municipiului Constanţa Certificatele de urbanism nr. 2615 şi 2616, din data de 19 septembrie, pentru dezmembrarea unui imobil de pe bulevardul Mamaia nr. 564, din staţiunea Mamaia, şi alipirea acestuia cu alte două loturi de teren la aceeaşi adresă. Potrivit certificatului de urbanism, pe bulevardul Mamaia nr. 564 se va dezmembra un imobil cu o suprafaţă totală de 3.074 mp şi se va alipi cu lotul 4/4 şi lotul 3/4 din staţiunea Mamaia. 

De Silva Intermed SRL, în datele Registrului Comerţului 

Aşa cum reiese din datele disponibile la Registrul Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 1992. Sediul social al firmei este în municipiul Bucureşti. Capitalul social subscris, de 7.781.340 de lei, integral vărsat, este compus din 778.134 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. De Silva Intermed SRL este controlată de către De Silva Group (DSG) Holding BV, cu sediul în Olanda, Schiphol Boulevard 231 Toren, cu 99,9946% din capitalul social, Virgil Călina, născut pe 3.06.1964, în Bucureşti, cu 0,0027% din capitalul social, şi Meda de Silvania Călina, născută pe 12.09.1969, în Bucureşti, cu 0,0027% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun, este Virgil Călina. Potrivit Registrului Comerţului, numele lui Virgil Călina apare în D & L Co. SRL, De Silva Exclusiv SRL, De Silva Intermed SRL, De Silva Resort SRL, Mamaia Av Resort SRL, MED. Telesystems SRL, Reims Beverage SRL, De Silva RTH SRL. Virgil Călina a fost inclus în ediţia din 2014 a Top 300 Capital, cu o avere estimată la 40 - 42 de milioane de euro.
 
Citeşte şi:
 
Dezbatere publică pentru imobilul de nouă etaje al milionarului Virgil Călina. Constănţenii pot decide
 
Miliardarul Virgil Călina îşi continuă investiţia în Mamaia Nord
 
Vrea un imobil de nouă etaje, pe un teren cumpărat de la Borcea Milionarul Virgil Călina aşteaptă răspuns de la APM Constanţa
 
Solicitant milionar de Top 300. Certificat de urbanism pentru bloc cu 9 etaje în Mamaia
 
Consiliul Local nu a acceptat donaţia Virgil Călina şi-a cerut înapoi terenul donat Primăriei Constanţa, cumpărat de la Borcea (document)
 
Virgil Călina îşi extinde complexul de vile din Mamaia Nord
 
Complex de vile turistice în zona Mamaia Nord. Investitor este milionarul Virgil Călina
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii