Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Silva Intermed, autorizație de construire pentru continuarea lucrărilor din Mamaia

ro

14 Sep, 2023 12:16 1059 Marime text
Autorizație de construire pentru SC De Silva Intermed SRL, pentru investiția de pe bulevardul Mamaia nr. 568D, din Constanța.
 
Prin AC 757 din data de 13 septembrie 2023, firma amintită dorește să continue lucrările rămase din AC 873 din 2019 – Modificare proiect autorizat cu A 1665 din 2017 – construire imobil +9E apartamente și funcțiuni complexe, loisir, alimenație publică, parcare, centru de conferințe prin construire imobil P+11E hotel apartamente și funcățiuni conexe de agrement. Documentul are o valabilitate de 24 de luni.
 
Cifrele De Silva Intermed
 
Potrivit termene.ro, compania De Silva Intermed a fost înființată în 1992 și are sediul social în București, Sectorul 1, pe strada Daniel Danielopolu, având ca obiect de activitate „comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun“.
 
Pachetul majoritar de acțiuni (99,99%) este deținut de De Silva Group Holding DSG SRL, ceilalți acționari fiind Meda de Silvania Călina și Virgil Călina, ultimul fiind, totodată, și administratorul De Silva Intermed.
 
Pentru anul 2022, firma a raportat 62 de salariați, o cifră de afaceri de 108 milioane lei și un profit de 24,4 milioane lei.
 
Meda de Silvania Călina mai apare în firmele D&L Co. SRL, RTH Premium Services SRL, De Silva Exclusiv SRL, De Silva Group Holding DSG SRL. Virgil Călina apare în &L Co. SRL, RTH Premium Services SRL, BT Printing Total SRL, De Silva Exclusiv SRL, Mamaia AV Resort SRL, De Silva Group Holding DSG SRL, Natural Farm INT. SRL, Villa Valleverde SRL. De Silva Group Holding DSG SRL este asociat în D&L Co. SRL, RTH Premium Services SRL și De Silva Exclusiv SRL.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Ce răspuns a primit milionarul Virgil Călina de la Tribunalul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii